Εξέλιξη σοκ: Δύο αστυνομικοί οι δράστες ληστείας κατά Σύρου πρόσφυγα στον Ασπρόπυργο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Εξέλιξη σοκ: Δύο αστυνομικοί οι δράστες ληστείας κατά Σύρου πρόσφυγα στον Ασπρόπυργο

Δύο ανθυπαστυνόμοι, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, είναι οι δύο εκ των τριών δραστών που λήστεψαν 47χρονο Σύρο πρόσφυγα, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Εξέλιξη σοκ: Δύο αστυνομικοί οι δράστες ληστείας κατά Σύρου πρόσφυγα στον Ασπρόπυργο Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από σχετική έρευνα.
Η περιπέτεια του 47χρονου ξεκίνησε αμέσως μόλις έφτασε από τη Γερμανία στην Ελλάδα. Τρία άτομα, που φορούσαν στολές που έμοιαζαν με αστυνομικές, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του Σύρου που κινείτο στην Αττική Οδό και με την απειλή όπλων τον μετέφεραν σε περιοχή του Ασπροπύργου. Εκεί, αφού έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό που μετέφερε με το όχημά του, τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστες της ληστείας ήταν οι δύο ανθυπαστυνόμοι και ένας ακόμη 32χρονος Έλληνας, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακή στη Ρωσία.
Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν χθες, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. newsbomb.gr