Επίθεση Μελισσανίδη σε Κούγια με μπουνιές και ύβρεις! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Επίθεση Μελισσανίδη σε Κούγια με μπουνιές και ύβρεις!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να γρονθοκόπησε τον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί στη Βουλιαγμένη (Aqua Marina) δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική της Super League!

Η ΑΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ την Κυριακή για την τρίτη αγωνιστική της Super League (10/9, 18:15) και μπορεί το κλίμα να είχε δυναμιτιστεί (ανακοίνωση ΑΕΛ για τον ορισμό του Ευαγγέλου και καταγγελία των "βυσσινί" από την ΑΕΚ στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ), αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση "εκτροχιάστηκε".


Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να επιτέθηκε με ύβρεις - κατ' άλλους και με γροθιές - στον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί στη Βουλιαγμένη (Aqua Marina) την Παρασκευή το βράδυ. Οι δύο άντρες λογομάχησαν, ο Κούγιας φέρεται να ειρωνεύτηκε τον Μελισσανίδη κι εν συνεχεία ο ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ επιτέθηκε εναντίον του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Sport24.gr με τον Αλέξη Κούγια, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είπε: "Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι χτυπημένος".

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (7/9) ο ορισμός του Άγγελου Ευαγγέλου στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΕΛ δεν άρεσε στους ανθρώπους της Λάρισας που εξέδωσαν ανακοίνωση. Την Παρασκευή (8/9) η Ένωση αποφάσισε να καταγγείλει τους "βυσσινί" στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ για την ανακοίνωση που εξέδωσε η θεσσαλική ομάδα.
Κατέθεσε μήνυση ο Κούγιας

Λίγη ώρα αργότερα ο Αλέξης Κούγιας πήγε στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης και κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και εξύβριση εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα κλήθηκε να καταθέσει για το περιστατικό και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Ο Κούγιας στη συνέχεια πήγε και στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. sport24.gr