Ελλάδα - Γαλλία: Το πρώτο… βήμα για την πρωτιά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ελλάδα - Γαλλία: Το πρώτο… βήμα για την πρωτιά

Ελλάδα - Γαλλία: Το πρώτο… βήμα για την πρωτιάΚρίσιμη είναι η αναμέτρηση της «επίσημης αγαπημένης» απέναντι στους «μπλε» στην δεύτερη μέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ.
Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το μεσημέρι του Σαββάτου (2/9) την Γαλλία στις 16:30 (Onsports, ΕΡΤ 1) στο Ελσίνκι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου. Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, την στιγμή που οι «μπλε» προέρχονται από την ήττα στην πρεμιέρα από την Φινλανδία.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη καθ’ όλη την αναμέτρηση, μια και οι Γάλλοι διαθέτουν μονάδες που μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στην άμυνα και ειδικά η περιφέρειά τους έχει τη δυνατότητα να… σκοτώσει κάθε αντίπαλο.

Μοναδικό ζητούμενο για την ελληνική ομάδα είναι η νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση, που θα της επιτρέψει να έχει καλύτερο αντίπαλο στην επόμενη φάση, αλλά και παράλληλα να… πετάξει τους «μπλε» εκτός της διεκδίκησης της κορυφής του ομίλου. onsports.gr