Ολυμπιακός: «Τρίζει» η… καρέκλα του Χάσι! Δυσαρέσκεια από Μαρινάκη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ολυμπιακός: «Τρίζει» η… καρέκλα του Χάσι! Δυσαρέσκεια από Μαρινάκη

post-feature-imageΟ Ολυμπιακός απογοητεύει με την εικόνα του και ο Μπέσνικ Χάσι χρεώνεται το μεγαλύτερο μέρος της απογοήτευσης που υπάρχει στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αλλά και στις τάξεις των οπαδών.

Ο Ολυμπιακός “σώθηκε” από την ήττα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις και πλέον η… μουρμούρα για τον Μπέσνικ Χάσι έχει μετατραπεί σε φωνές που δυναμώνουν.

Για τρίτο σερί παιχνίδι η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός ήταν… κάτω του μετρίου, με τις επιλογές του Χάσι –στη βασική 11άδα των “ερυθρόλευκων”- να κρίνονται τουλάχιστον… περίεργες.

Ολυμπιακός… ασθενής! Στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία απ’τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Αλβανός τεχνικός δεν εκμεταλλεύεται σωστά το ρόστερ των Πειραιωτών, κάνοντας μικρό ροτέισον, δείχνει εμμονές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (χρησιμοποίηση ή μη των Μάριν, Φορτούνη, Πάρντο) ενώ οι παίκτες παρουσιάζουν μια… χαλαρότητα –όπως ανέφερε και ο Στέφανος Καπίνο– ειδικά μετά την πρόκριση τους στους ομίλους του Champions League

Και όλα αυτά, μετά από μια μετεγγραφική περίοδο, όπου η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” υλοποίησε τα μετεγγραφικά του “θέλω”.

Δυσαρέσκεια από Μαρινάκη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά επέλεξε να μην μιλήσει σε ολόκληρη την ομάδα.

Ο χρόνος δείχνει να μη είναι με το μέρος του Χάσι, ο οποίος δεν αποκλείεται να δει και κάποια αντίδραση από τον κόσμο της ομάδας στο ματς της Τρίτης με τον Αστέρα Τρίπολης, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για το μέλλον του Χάσι στον Ολυμπιακό και η θέση του στον πάγκο της ομάδας στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη!