Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ηρωίνης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ηρωίνης

Πολυμελής συμμορία Ελλήνων και Αλβανών Ρομά που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωϊνης σε όλη την Ελλάδα, εξαρθρώθηκε από  την αστυνομία, μετά από πολύμηνες έρευνες.  Η συμμεορία έφερνε καθαρή ηρωϊνη από την Τουρκία, τη νόθευε και την προωθούσε σε "βαποράκια", αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.
Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ηρωίνης
Σε πρόχειρα εργαστήρια που είχαν στηθεί σε παραπήγματα στον στον καταυλισμό Ρομά της Νέας Ζωής Ασπροπύργου, οι αστυνομικοί  βρήκαν 23 κιλά ηρωίνη συσκευασμένη, έτοιμη προς διανομή στις πιάτσες των τοξικομανών.

Μιά μεγ'αλη ποσότητα ήταν θαμμένη σε ειδικές κρύπτες μέσα στο έδαφος και οι αστυνομικοί χρειάσθηκε να σκάψουν με κομπρεσέρ για να την ανακαλύψουν.

Αρχηγός της συμμορίας ήταν 45χρονος Αλβανός Ρομά και υπαρχηγός  27χρονος ομόφυλος συμπατριώτης του, που ήταν γνωστός ως Μαραντόνα. Στην ιεραρχία της σπείρας ακολουθούσαν μια 39χρονη Αλβανή και δυο Έλληνεςηλικίας 41 και 19 ετών. 

Η συμμορία προμηθευόταν καθαρή ηρωίνη από την Τουρκία. Την  έφερναν στην Αθήνα, τη νόθευαν στα παραπήγματα όπου έμεναν στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, τη συσκεύαζαν σε δόσεις και την αποθήκευαν στη γύρω περιοχή, σε κλειστούς χώρους και σε υπόγειες ειδικές κρύπτες. Από εκεί την προωθούσαν στις πιάτσες τοξικομανών της Αττικής και σε πολλές επαρχιακές πόλεις, μέ τη βοήθεια ομοφύλων τους Ρομά. sofokleousin.gr