Αυτή η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Δείτε γιατί - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτή η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Δείτε γιατί

Η φωτογραφία με τον νεαρό μαθητή κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Είναι δύσκολο να βρείτε τον λόγο...


Μπορείτε να καταλάβετε γιατί η παρακάτω φωτογραφία έχει γίνει τις τελευταίες ώρες viral στο Ίντερνετ; Αν περνάτε πολλές ώρες στο διαδίκτυο, τότε σίγουρα θα έχετε δει την παρακάτω φωτογραφία που αρχικά δημοσίευσε η  χιουμοριστική σελίδα 9gag στο Facebook της.

Αρχικά, το πρώτο που βλέπει κανείς είναι ένα παιδάκι σε μια αίθουσα σχολείου. Ο μαθητής έχει γυρισμένο το κεφάλι του προς τα πίσω και κοιτά επίμονα προς άγνωστη κατεύθυνση. Από πίσω του βρίσκονται συμμαθητές του και μια δασκάλα που παραδίδει μάθημα.

Μέχρι εδώ όλα φαίνονται φυσιολογικά. Παρά το επίμονο βλέμμα του πιτσιρικά, δεν πρέπει κανείς να εστιάσει εκεί προκειμένου να βρει τη λύση. Ο γρίφος λύνεται αν κανείς κοιτάξει γύρω από το παιδάκι και συγκεκριμένα από πίσω του.

Πίσω ακριβώς από τον μαθητή και αρκετά αριστερά από την φωτογραφία, φαίνεται ένας άλλος μαθητής χωρίς επίμονο βλέμμα αλλά σε μία περίεργη στάση… Το παιδάκι της φωτογραφίας που φαίνεται να έχει το κεφάλι του στο πάτωμα είναι ο λόγος που η φωτογραφία αυτή έχει γίνει viral.

Είναι πολύ αστείος ο τρόπος με τον οποίο κάθεται και για αυτό οι φωτογραφίες κάνουν θραύση. Το Ίντερνετ ξεκαρδίζεται και όλοι αναρωτιούνται τι σκεφτόταν ο μαθητής που μάλλον δεν έχει και πολύ όρεξη να παρακολουθήσει το μάθημα!

Η δασκάλα φαίνεται να μην έχει παρατηρήσει ακόμα τον μαθητή που έφερε τα ίσια… ανάποδα!