Σήμερα η κηδεία του μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλη που έφυγε από τη ζωή πέφτοντας από βράχο στην Κόρινθο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Σήμερα η κηδεία του μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλη που έφυγε από τη ζωή πέφτοντας από βράχο στην Κόρινθο

Σήμερα η κηδεία του μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλη που έφυγε από τη ζωή πέφτοντας από βράχο στην Κόρινθο Στον Άγιο Μηνά ΛεύκαςΣοκαρισμένη είναι από χθες το πρωί οπότε και έγινε ευρέως γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του πατρινού μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλης, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από βράχο ύψους 70 μέτρων, την ώρα που επιχειρούσε κατάβαση στην περιοχή του Κιάτου. Ο άτυχος καθηγητής βρισκόταν μαζί με φίλο του, ηλικίας 44 ετών ο οποίος από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κορίνθου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η κηδεία του γνωστού μαθηματικού θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Άγιο Μηνά Λεύκας, στο Β΄Δημοτικό Νεκροταφείο.

Την Τρίτη η κηδεία του άτυχου Πατρινού μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλη που έπεσε από βράχο 70 μέτρων – Σοβαρά τραυματισμένος ο αναρριχητής που ήταν μαζί του - ΦΩΤΟ

Συνάδελφοι, μαθητές του και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το αγαπημένο του άθλημα, του στοίχησε τη ζωή!

"Ηταν ο καλύτερος μαθηματικός της Πάτρας", μας είπαν άνθρωποι του φροντιστηρίου ΠΡΙΣΜΑ, στην Πάτρα στο οποίο εργαζόταν επί 20 χρόνια ο  άτυχος καθηγητής, εμφανώς σοκαρισμένοι και χωρίς να μπορούν να πιστέψουν την αναπάντεχη είδηση. Η μεγάλη αγάπη του για την αναρρίχηση -ένα χόμπι που απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση και τεχνική- έμελε να είναι και αυτό που θα έκοβε το νήμα της ζωής του.

Ο θάνατός του έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ιδιαίτερα τους μαθητές του και τους συναδέλφους του. thebest.gr