Εντελώς συμπτωματικά ήταν γυναίκα! Πάρκαρε παράνομα και μετά το αυτοκίνητό της έβγαλε… φτερά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Εντελώς συμπτωματικά ήταν γυναίκα! Πάρκαρε παράνομα και μετά το αυτοκίνητό της έβγαλε… φτερά

Εντελώς συμπτωματικά ήταν γυναίκα! Πάρκαρε παράνομα και μετά το αυτοκίνητό της έβγαλε… φτεράΤο παράνομο παρκάρισμα είναι σίγουρα κάτι που αφορά και τα δύο φύλα και καλό είναι να σεβόμαστε τους κανόνες του Κ.Ο.Κ, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί και που θα βρεις το αυτοκίνητό σου!
Πάντως υπάρχει μία γυναίκα στην Κίνα που δεν θα το επιχειρήσει ποτέ ξανά αφού την τελευταία φορά που το έκανε βρέθηκε άσχημα μπλεγμένη, όχι με τον νόμο, αλλά με πολίτη που πήρε… ανάποδες και θέλησε να της δώσει ένα καλό μάθημα!
Η κυρία αποφάσισε να παρκάρει παράνομα μπροστά από μία κατοικία, στην πόλη Μπένσι, γιατί ήταν το πιο βολικό σημείο που μπορούσε να βρει!
Αποτέλεσμα ήταν, εκτός του να μπλοκάρει την είσοδο του σπιτιού, να μπλοκάρει επίσης και τη μισή είσοδο-έξοδο του συγκροτήματος κατοικιών.
Ο διαχειριστής του συγκεκριμένου συγκροτήματος, αποφάσισε να της δείξει ότι δεν παίζουν με τέτοια πράγματα και επιστράτευσε ένα ιδιαιτέρως σκληρό μέσο. Έναν γερανό!
Ο γερανός πήρε το αυτοκίνητο της αδιάφορης κυρίας και το τοποθέτησε στην ταράτσα του οικήματος, καθιστώντας αδύνατο το… ξεπαρκάρισμα.
Όταν η κυρία πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της έπαθε σοκ, αφού το βρήκε στα… ουράνια Όπως δήλωσαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibο, της πήρε κάποια δευτερόλεπτα για να καταλάβει τι έχει συμβεί.
Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ προσπάθησε να κάνει μερικές τσαχπινιές για να την γλιτώσει, αλλά τελικά δέχτηκε να πληρώσει πρόστιμο για να της κατεβάσουν το αμάξι.