Τα τρακτερωτά χείλη είναι της μόδας και μόνο στην όψη τους νιώθεις άβολα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Τα τρακτερωτά χείλη είναι της μόδας και μόνο στην όψη τους νιώθεις άβολα

post-feature-imageΦαίνεται ότι κάθε φορά που ανοίγουμε το Twitter ή το Instagram, κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα τάση ομορφιάς, και συνήθως πρόκειται για κάτι πολύ τολμηρό έως απλά περίεργο. Σαν να μην ήταν αρκετά παράξενο που τα τρακτερωτά φρύδια έγιναν της μόδας την τελευταία εβδομάδα, τώρα ήρθαν και τα τρακτερωτά χείλη και αν αυτό δεν είναι σημάδι ότι φτάνουμε στο τέλος, τότε δεν είμαστε σίγουροι τι είναι.

Ναι, φαίνεται ακριβώς όπως ακούγεται. Χείλη που σχηματίστηκαν σαν δύο ενωμένες τρακτερωτές γραμμές, σαν αυτές που φτιάχναμε στις πλευρές των σχολικών μας τετραδίων. Κρατούσαμε τη γλώσσα μας όταν οι ψεύτικες φακίδες κάναν την εμφάνιση τους. Σφίξαμε τα δόντια μας με το αϊλάινερ μονόκερου. Σωπάσαμε στα μαξιλάρια μας με τα φτερά στα φρύδια. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ό, τι μπορούμε να χειριστούμε ανθρώπινα. Εκτός αν είναι όλα ένα μεγάλο σατιρικό αστείο, οπότε σ’ αυτήν την περίπτωση βρισκόμαστε πίσω από αυτό.

Ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποι το παίρνουν σοβαρά ή απλώς εκφράζουν την μανία της κοινότητας της ομορφιάς, το αποτέλεσμα είναι αρκετά ξεκαρδιστικό. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να τα δείτε μόνοι σας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, άρχισε να εμφανίζεται μια νέα τεχνική ομορφιάς που ονομάζεται «τρακτερωτά φρύδια» σε όλο το Διαδίκτυο
Και σαν να μην ήταν αρκετά περίεργο, οι άνθρωποι αποφάσισαν να το εξελίξουν λίγο παραπάνω και να προσθέσουν τα «τρακτερωτά χείλη»


Νομίζετε ότι έχετε παραισθήσεις; Όχι, αυτός είναι ο τρόπος που πραγματικά πρέπει να φαίνεται.