Η μεγαλύτερη πισίνα με θαλασσινό νερό στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Η μεγαλύτερη πισίνα με θαλασσινό νερό στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα

post-feature-imageΣε ένα από τους πλέον εντυπωσιακούς χώρους αναψυχής που άνοιξε τον Ιούλιο στην Ελλάδα βρίσκεται η μεγαλύτερη πισίνα με θαλασσινό νερό. Που βρίσκεται και πόσο μεγάλη είναι.

Αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη τουριστική, μη ξενοδοχειακή, επένδυση που πραγματοποιήθηκε φέτος στην χώρα μας. Άνοιξε τις πόρτες της επίσημα στις αρχές του Ιουλίου και ήδη έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου. Εκεί που επικεντρώνονται κυρίως είναι η τεράστια πισίνα, η μεγαλύτερη παραθαλάσσια στην Ευρώπη που γεμίζει με θαλασσινό νερό.
Ο λόγος για την εγκατάσταση SantAnna στην παραλία της Παράγκας στην Μύκονο. Πρόκειται για ένα συγκρότημα συνολικής επιφάνειας 10.000 τ.μ. που διατηρεί την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Το δημιούργημα των Δημήτρη Χριστοφίδη – ομογενής επιχειρηματίας από την Αμερική και του σεφ Χρήστου Αθανασιάση σχεδιάστηκε από την ASPA S.A και κατασκευάστηκε από την Liberty Construction and Development. Επικεφαλής της Liberty και ένας από τους συνεταίρους του SantAnna είναι ο Χάρις Καραμεσίνης
Όπως προαναφέρθηκε την παράσταση στο SantAnna, που διαθέτει εστιατόριο με ελληνική – μεσογειακή κουζίνα sushi & raw bar και πληθώρα καταστημάτων, κλέβει η εντυπωσιακή πισίνα. Περιμετρικά της υπάρχουν bars και ξαπλώστρες καθώς και επιλογές για φαγητό ενώ στο κέντρο της βρίσκονται VIP νησίδες με lounge αλλά και πριβέ σουίτα κάτω από την επιφάνεια όπου τα παράθυρα τους βλέπουν στο εσωτερικό της πισίνας.
Η συνολική επιφάνεια της πισίνας ανέρχεται σε 280 τ.μ. και το θαλασσινό νερό που χρειάζεται για να γεμίσει ξεπερνάει τα 840 χιλιόλιτρα.