Μητέρα βλέπει ένα αγοράκι να παίζει με την κόρη της, αλλά μόλις καταλαβαίνει τι έχει συμβεί ξεσπάει σε δάκρυα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Μητέρα βλέπει ένα αγοράκι να παίζει με την κόρη της, αλλά μόλις καταλαβαίνει τι έχει συμβεί ξεσπάει σε δάκρυα

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πουν ότι τα παιδιά είναι τα πιο αξιολάτρευτα πλάσματα στον κόσμο. Και τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο ξεχωριστά και αξιαγάπητα; Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι η φυσική ομορφιά τους, άλλοι η ικανότητά τους να αγαπούν και να αγαπιούνται, άλλοι το έμφυτο χιούμορ τους, αλλά ίσως όλα αυτά να οφείλονται σε κάτι που έχουμε χάσει όλοι από τότε που γίναμε ενήλικες – την αθωότητά μας. 

Ένα από τα πράγματα που κάνουν την αγάπη ενός παιδιού να είναι τόσο ξεχωριστή είναι ότι είναι η αγάπη στην αληθινή της μορφή.

Ενώ το πρώτο πράγμα που πολλοί άνθρωποι παρατηρούν σε αυτή τη φωτογραφία είναι ότι το ένα παιδί είναι μαύρο και το άλλο λευκό, η Markai και ο William δεν το βλέπουν, όμως, έτσι.


Η μητέρα της Markai, η LaSasha McGee, επέστρεψε μια μέρα στο σπίτι της και είδε αυτή την εικόνα στην μπροστινή της πόρτα.

Ήξερε ότι η Markai είχε ένα φίλο από το σχολείο που τον έλεγαν William- ένα αυτιστικό παιδί που “για κάποιο ιδιαίτερο λόγο του έχει αδυναμία και τον αγαπάει πολύ.”

Αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ζούσαν τόσο κοντά.

“Η κόρη μου είναι πολύ στοργικό παιδί και λατρεύει τη φωτογραφία που τράβηξα σήμερα”, έγραψε η McGee.

“Μία εικόνα δείχνει τόσα πολλά. Το ότι δεν βλέπουν τη διαφορά του χρώματός τους. Το ότι δεν τον κρίνει. Το ότι δεν πηγαίνει με αυτά που λέει η “κοινωνία” πως είναι φυσιολογικά και τον αντιμετωπίζει όπως και τον οποιοσδήποτε άλλο.”

Τα παιδιά δεν έχουν προκαταλήψεις στο μυαλό τους, αφού οι εμπειρίες τους δεν έχουν αμαυρώσει τις αθώες ψυχές τους. Έχουν μάθει να λένε πάντα την αλήθεια και να είναι ειλικρινείς ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή την εικόνα, βλέπουμε δύο παιδιά που έχουν το πιο αγνό είδος αγάπης μεταξύ τους. Όπως ο William στηρίζει άνετα στο κεφάλι του στον ώμο της Markai, δείχνει ότι την εμπιστεύεται εντελώς και τον αφήνει να του μάθει το αλφάβητο.

“Αυτή είναι η αληθινή ΑΓΑΠΗ,” έγραψε η McGee. “Αυτό που νιώθεις εσύ, όχι αυτό που λένε οι άλλοι.”

Ο κόσμος μας μας έχει μάθει να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τα άτομα με αυτισμό. Η Markai δεν το βλέπει όμως έτσι. Αγαπά και σέβεται τον William και τον αντιμετωπίζει όπως οποιονδήποτε άλλον. Αυτός είναι ο ορισμός της αγάπης. Σε έναν κόσμο τόσο σκοτεινό, η αγάπη μεταξύ της Markai και του William φαίνεται να λάμπει. Μπορεί τα παιδιά να είναι αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που πιστεύουν στον Άγιον Βασίλη, στα τέρατα κάτω από το κρεβάτι και να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και την αγάπη των γονιών τους, ωστόσο υπάρχουν μερικά μαθήματα που οι ενήλικες μπορούν να μάθουν από αυτά για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.