ΚΕΡΚΥΡΑ: Επτά κρουαζιερόπλοια σήμερα - Γολγοθάς η κυκλοφορία στην πόλη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ: Επτά κρουαζιερόπλοια σήμερα - Γολγοθάς η κυκλοφορία στην πόλη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στενάζει η πόλη της Κέρκυρας, αφού σήμερα θα κυκλοφορούν περίπου 12.000 επισκέπτες κρουαζιέρας, πεζοί ή εποχούμενοι.
Τα λεωφορεία σχηματίζουν ουρές στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης και συχνά-πυκνά «σκοντάφτουν» πάνω σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Χαρακτηριστικό το σημερινό πρωινό περιστατικό, όταν στην Τάφρο του Νέου Φρουρίου συσσωρευμένα λεωφορεία ακινητοποιήθηκαν στη στροφή του δρόμου που είχε παρκάρει αυτοκίνητο, ώσπου κατέβηκαν οι ίδιοι οι επιβάτες (!!!) για να μετακινήσουν το αυτοκίνητο.
Γολγοθάς η κυκλοφορία
Έλαχιστα λεπτά αργότερα σημειώθηκε νέο μπλοκάρισμα στην κυκλοφορία, όταν ηλικιωμένος επιβάτης του ΚΤΕΛ ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις του, οπότε ο οδηγός κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ.Η κυκλοφορία ακινητοποιήθηκε στην οδό Λοχ. Βλάϊκου (πάνω από τη Λαϊκή Αγορά) και το ασθενοφόρο ανέβηκε ανάποδα για να συναντήσει το λεωφορείο. Στο μεταξύ ο άνδρας είχε ξαναβρεί γρήγορα τις αισθήσεις του κι έτσι μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κέρκυρας για προληπτικό έλεγχο.