Οι καλεσμένοι γυρίζουν να δουν τη νύφη ενώ μπαίνει στην εκκλησία. Τότε, η επόμενη κίνησή της, αφήνει τους πάντες έκπληκτους! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Οι καλεσμένοι γυρίζουν να δουν τη νύφη ενώ μπαίνει στην εκκλησία. Τότε, η επόμενη κίνησή της, αφήνει τους πάντες έκπληκτους!


Στους περισσότερους γάμους, οι νύφες αγαπούν να βάζουν την προσωπική τους πινελιά σε αυτή την ξεχωριστή τους μέρα. Ορισμένες νύφες, ονειρεύονται αυτή τη μεγάλη ημέρα από τότε που ήταν μικρές, αλλά τα όνειρα τους για την ημέρα του γάμου τους πιθανότατα να αλλάξουν καθώς μεγαλώνουν.

Είτε είναι τα χρώματα, τα λουλούδια, το φόρεμα ή το θέμα του γάμου, οι νύφες αγαπούν να ασχολούνται με αυτές τις ευχάριστες δουλειές. Έτσι, όταν η Mary Holand Tosse, από τη Νορβηγία, σχεδίαζε τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Ronny Eidsvik, είχε μια ιδιαίτερη ιδέα στο μυαλό της.

Η Mary δεν μπορούσε να περιμένει να κάνει την έκπληξη της σε όλους τους καλεσμένους της στη γαμήλια τελετή. Τελικά είναι αλήθεια ότι δεν πάνε όλοι οι γάμοι όπως έχουν προγραμματιστεί.

Οι βαριές ξύλινες πόρτες ανοίγουν και καθώς η νύφη συνοδεύεται από τον πατέρα της στο διάδρομο στην όμορφα φωτισμένη εκκλησία και με ένα παραδοσιακό τραγούδι γάμου να ακούγεται, όλα σταματούν.

Η Mary είχε κρύψει πίσω από την πλάτη της ένα μικρόφωνο. Το τραβάει και αρχίζει να μιλά στον αρραβωνιαστικό της καθώς περπατά στο διάδρομο, σφίγγοντας το μπουκέτο με τα ανοιχτόχρωμα κίτρινα τριαντάφυλλα στο χέρι της.

Και τότε αρχίζει να τραγουδά το «You Raise Me Up», ένα τραγούδι του Secret Garden. Το τραγούδι έχει τραγουδηθεί από περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου καλλιτέχνη Josh Groban.

Ο Ronny είναι σοκαρισμένος και τον καταβάλλουν τα συναισθήματα του.

Οι επισκέπτες είναι εντυπωσιασμένοι.

Όλοι οι καλεσμένοι στην εκκλησία συγκινούνται από αυτή την έκπληξη γεμάτη αγάπη. Όλοι γοητεύονται από την παράστασή της.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε την απίστευτη σκηνή και επίσης να δείτε ποιος άλλος συμμετείχε στην έκπληξη!