Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου στην Αντίπαρο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου στην Αντίπαρο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου στην Αντίπαρο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Και επίσημα ζευγάρι με τον δημοσιογράφοΝυφούλα ντύθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άννα Μπουσδούκου. Ο γάμος έγινε στην Αντίπαρο, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.
Η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης, επίσης δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, ένωσαν τις ζωές τους. Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Γεώργιο.
Οι δύο δημοσιογράφοι μετρούν αρκετά χρόναι σχέσης.Το νησί που επέλεξαν για τον ρομαντικό γάμο τους είναι το αγαπημένο της Άννας. Οι δυο τους έφτασαν λίγες μέρες νωρίτερα για να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υποδεχτούν τους στενούς συγγενείς και φίλους που ήταν καλεσμένοι.
Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, κοντά στη δύση του ηλίου, με τη νύφη και τους καλεσμένους να φτάνουν με καραβάκι. Με τον ίδιο τρόπο έφυγαν στη συνέχεια από το εκκλησάκι. Η Άννα Μπουδούκου, που έλαμπε μέσα στο νυφικό της, συνοδευόταν από τρία παρανυφάκια. Δύο κορίτσια και ένα αγόρι.
Ιδιαίτερη συγκινημένος καθόλη τη διάρκεια της τελετής ήταν και ο πατέρας της Άννας, Νίκος Μπουσδούκος ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η εγκυμονούσα Σία Κοσιώνη.
Τo προηγούμενο βράδυ της τελετής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, οργάνωσαν beach party ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε το καθιερωμένο γαμήλιο γλέντι στο Beach House.
Από τις πολύ ωραίες λεπτομέρειες της του γαμήλιου πάρτι ήταν το δώρο που πήραν οι καλεσμένοι μαζί με τις μπομπονιέρες. Πρόκειται για ένα μενταγιόν με τα αρχικά του ζευγαριού σε σχήμα βότσαλου που ήταν δεμένο πάνω σε ένα πραγματικό βότσαλο