Τρία κανάλια διεκδικούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Τρία κανάλια διεκδικούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο

post-feature-imageΤο τηλέφωνό του δεν σταματά να χτυπά και οι προστάσεις που δέχεται από διάφορους χώρους είναι πολλές. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως Ντάνο του Survivor, που συνεχίζει να είναι περιζήτητος μετά το τέλος του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ήδη δεχτεί αρκετές προτάσεις που διαφέρουν μεταξύ τους. Η πρώτη ήρθε από μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, που είχε καταλήξει σε εκείνον πριν καν βγει νικητής, καθώς τον είχε θεωρήσει πρόσωπο κατάλληλο για το προϊόν της. Έτσι, όπως γράφει το ένθετο Secret των «Παραπολιτικών», τον πλησίασε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ντάνος ήταν θετικός και το διαφημιστικό θα το δούμε στους δέκτες μας.

Μια άλλη πρόταση ήταν να συνεταιριστεί με γνωστό μαγαζί της Αθήνας, ενώ δεν έλειψαν και οι τηλεοπτικές προτάσεις. Εκτός από τον ΣΚΑΪ, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει σε τι κόνσεπτ θα τον χρησιμοποιήσει, δύο κανάλια του έκαναν κρούση, ωστόσο ο ίδιος, ως άπειρος τηλεοπτικά, το σκέφτεται πάρα πολύ διότι δεν θέλει να «καεί» με κάτι που δεν του ταιριάζει.

Μάλιστα, όπως έχει πει ο ίδιος σε φιλικό του πρόσωπο, προτιμά κάτι που να έχει σχέση με τον αθλητισμό, το οποίο να του ταιριάζει. Κάτι έχει ακουστεί επίσης και για τηλεπαιχνίδι.