Αυτός είναι ο 25χρονος σμηνίτης που "έσβησε" στο φρικτό τροχαίο της Βόνιτσας - Ήταν ποδοσφαιριστής - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτός είναι ο 25χρονος σμηνίτης που "έσβησε" στο φρικτό τροχαίο της Βόνιτσας - Ήταν ποδοσφαιριστής

O 25χρονος που έσβησε στο φρικτό τροχαίο στη Βόνιτσα, εκτός από σμηνίτης, ήταν και ποδοσφαιριστής.Ο Λεωνίδας Ζαχαράκης, από το Δοκίμι Αγρινίου, λάτρευε το ποδόσφαιρο. Οι φίλοι του και συμπαίκτες του αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία που συνέβη το πρωί της Πέμπτης.
Το τοπικό ποδόσφαιρο θρηνεί. Ο Λεωνίδας έπαιζε στον Απόλλωνα Δοκιμίου, στην Α’ ΕΠΣΑ. Οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν συγκλονισμένοι! Μάλιστα, κατέθεσαν αίτημα για αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, αίτημα που, φυσικά, αναμένεται να γίνει δεκτό.

Το χρονικό

Το μπλε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο σμηνίτες, 19 και 25 ετών, μαζί με έναν ακόμη 20χρονο φίλο τους, συγκρούστηκε στο αντίθετο ρεύμα με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο 25χρονος και ο 19χρονος να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.
Το δυστύχημα, συνέβη λίγο μετά τις 10.00 το πρωί στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, στα Παλιάμπελα, στο 33ο χιλιόμετρο.
O 19χρονος ήταν από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, ο 25χρονος από το Δοκίμι Αγρινίου και ο τρίτος που επέβαινε στο αυτοκίνητο (20 χρονών) είναι από το Ζευγαράκι Αγρινίου.
Ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις νέοι γυρνούσαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, το αυτοκίνητό τους πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.
Να σημειώσουμε, ότι το σημείο όπου έγινεη σύγκρουση χαρακτηρίζεται από πολλούς καρμανιόλα, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο 61χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση με την τραγωδία να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα θύματα του τροχαίου υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στο αεροπορικό απόσπασμα του Ακτίου, όπως και ο 20χρονος τραυματίας.
star.gr