Αυτό το βασανισμένο Λαμπραντόρ ξεκινά τον μακρύ δρόμο προς την ανάρρωση καθώς ψάχνει για τη νέα του Οικογένεια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτό το βασανισμένο Λαμπραντόρ ξεκινά τον μακρύ δρόμο προς την ανάρρωση καθώς ψάχνει για τη νέα του Οικογένεια

Αυτό το Βασανισμένο Λαμπραντόρ ξεκινά τον μακρύ δρόμο προς την Ανάρρωση καθώς ψάχνει για τη νέα του ΟικογένειαΈνας σκύλος ανακαλύφθηκε κακοποίημένος στο Compton της Καλιφόρνια, αλλά ευτυχώς του δόθηκε άλλη μια ευκαιρία στη ζωή.

Ο Phoenix έκανε την πρώτη του επέμβαση τη Δευτέρα, ως μέρος της μακράς του ανάρρωσης, όπως μας ενημέρωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «A Wish for Animals» στη σελίδα GoFundMe που έχει συσταθεί για το σκυλί.

Το τριών ετών ημίαιμο Λαμπραντόρ ανακαλύφθηκε από καλούς Σαμαρείτες: «Το κακόμοιρο το είχαν αφήσει να πεθάνει σε κάτι θάμνους σε ένα δημόσιο πάρκο. Έτρεμε από τους αφόρητους πόνους…»
21


Η σελίδα αποκάλυψε ότι «μια μεγάλη, παχιά, βαριά αλυσίδα ήταν δεμένη στο λαιμό του. Μπορεί να είχε χρησιμοποιηθεί για να τον σύρουν μέχρι εκεί, με βάση τα εκτεταμένα και φρικτά τραύματά του. Υπάρχουν εγκαύματα από άγνωστη [sic] πηγή και πάσχει από σοβαρή λοίμωξη. Αυτό το αθώο πλάσμα υπόμεινε τα χειρότερα της κοινωνίας μας. Τον βασάνισαν και τον άφησαν να πεθάνει στο δρόμο.»
3
Ο Phoenix πλέον βρίσκεται για θεραπεία στο Νοσοκομείο Ζώων Colima στο Rowland Heights.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό NBC, ο δρ, Samir Sargious είπε: «Στο μπροστινό του πόδι, είτε επειδή ήταν δεμένο από την αλυσίδα είτε επειδή τον έσερναν από αυτό, έχει λιώσει το δέρμα και οι μυς μέχρι τον τένοντα. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να σωθεί και ο ίδιος πρόκειται για ένα θαυμάσιο σκυλί!»