8 καθημερινά πράγματα που κάνουν έναν άντρα απίστευτα ελκυστικό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

8 καθημερινά πράγματα που κάνουν έναν άντρα απίστευτα ελκυστικό!

post-feature-imageΈνας άντρας μπορεί να είναι μερικές φορές πολύ πιο σeξι από το οποιοδήποτε μοντέλο εκεί έξω. Αν είναι όμως μαλάκας, τότε είναι χαμένος από χέρι.

H εξωτερική εμφάνιση δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που κάνει έναν άντρα sexy… Εξίσου σημαντικά είναι κι οι συνήθειες αλλά κι οι τρόποι του. Αν αναγνωρίζεις τις παρακάτω καθημερινές κινήσεις σε άντρες με τους οποίους συναναστρέφεσαι, είναι σίγουρο ότι κι εσύ έχεις σκεφτεί έστω και μία φορά πόσο αφόρητα σeξι είναι:

#1 Δίνει σημασία στις λεπτομέρειες

Θυμάται για παράδειγμα ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα και σου αγοράζει ένα δώρο στην απόχρωση που λατρεύεις. Μπορεί να είναι γενικότερα το οτιδήποτε μικρό και ασήμαντο, στο οποίο όμως, εκείνος δίνει τόση σημασία ώστε να σε σκλαβώσει με τις κινήσεις του.

#2 Ξέρει να μαγειρεύει

Όπως κι να έχει, η εικόνα ενός άντρα μέσα στην κουζίνα (όχι απαραίτητα με ποδιά), είναι μία σeξι κατάσταση από μόνη της. Αν μαγειρεύει κιόλας καλά, παντρέψου τον! 

#3 Αγαπάει τη μαμά του

Η μητέρα ενός άντρα είναι η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής του. Αν λοιπόν, τη σέβεται και της φέρεται όπως πρέπει, τότε αυτό λέει πολλά για το πώς συμπεριφέρεται και στις υπόλοιπες γυναίκες που μπαίνουν στη ζωή του. Αρκεί να μην υπάρχουν υπερβολές στα συναισθήματά του. Τους μαμάκιες δεν τους θέλουμε!

#4 Είναι υπομονετικός

Η υπομονή βοηθάει στα πάντα. Στους καβγάδες, στο κρεβάτι, στην καθημερινότητα και σ’ ένα σωρό άλλες καταστάσεις. Η υπομονή είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλο προσόν για έναν άντρα.

#5 Είναι σπασικλάκι

Όχι με το να λέει εξυπνάδες και να πλασάρει τον εαυτό του, αλλά με την έννοια ότι είναι αφοσιωμένος σε πράγματα που του αρέσουν πολύ. Αυτό σημαίνει ταυτόχρονα ότι είναι παθιασμένος με τη ζωή και καταπιάνεται με δραστηριότητες που του κάνουν καλό και τον γεμίζουν.

#6 Είναι τακτικός και καθαρός

Δεν λέω να είναι και τέρας καθαριότητας, αλλά να προσέχει την υγιεινή και τον εαυτό του. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σeξι από έναν άντρα φρεσκοπλυμένο και καλοντυμένο που αποπνέει αίσθηση τακτικότητας και καθαριότητας.

#7 Χρησιμοποιεί μεγαλεπήβολες λέξεις

Ένας άντρας με πλούσιο λεξιλόγιο που δεν περιορίζεται μόνο στις γνωστές σε όλους μας φράσεις της καθημερινότητας, μπορεί να γίνει επικίνδυνα σeξι. Ένα διευρυμένο λεξιλόγιο εξάλλου, είναι δείγμα ευφυΐας κι η ευφυΐα ως γνωστό δεν είναι ποτέ αντιαισθητική.

#8 Είναι ευγενικός

Ένας άντρας που είναι ευγενής προς όλους και δεν υποβαθμίζει κανέναν, είναι απίστευτα ελκυστικός. Αυτό μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα και την ανατροφή του, αλλά σε προδιαθέτει επίσης θετικά για τη συμπεριφορά και την στάση του απέναντί σου.