Το νεανικό φλερτ της 79χρονης Φόντα και του 81χρονου Ρέντφορντ στη Βενετία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Το νεανικό φλερτ της 79χρονης Φόντα και του 81χρονου Ρέντφορντ στη Βενετία

post-feature-imageΗ 79χρονη Τζέιν Φόντα και ο 81χρονος Ρόμπερτ Ρέντφορντ φλέρταραν ξανά στο Φεστιβάλ Βενετίας, πέντε δεκαετίες μετά την «Ξυπόλυτη στο Πάρκο» και ήταν υπέροχο.

Δύο ζωντανοί θρύλοι του Χόλιγουντ, η Τζέιν Φόντα και ο Ρόμπερτ Ρέτφορντ βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί του 74ου Φεστιβάλ Βενετίας. Πενήντα χρόνια μετά την ταινία «Ξυπόλυτη στο Πάρκο», όπου υποδύονταν ένα ζευγάρι νεόνυμφων, στα 80 τους χρόνια στάθηκαν δίπλα – δίπλα και και μάγεψαν τα πλήθη.
Οι δυο τους τιμήθηκαν με το βραβείο Golden Lion for Lifetime Achievement, και δεν έπαψαν να φλερτάρουν τόσο μεταξύ τους όσο και με τους φωτογράφους, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά και το σεξαπίλ δεν έχει ηλικία.

Δείτε το βίντεο:



Οι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ ύστερα από αμέτρητους ρόλους και έχοντας ο καθένας από δύο Όσκαρ επανενώθηκαν πρόσφατα σε μια διαφορετική ιστορία αγάπης, στην δραματική ρομαντική ταινία «Οι ψυχές μας τη νύχτα» (Οur souls at night), η οποία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ (ενώ θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 29 Σεπτεμβρίου στο Netflix).
Πρόκειται για τη μεταφορά του μπεστ σέλερ του Κεντ Χάρουφ από τους σεναριογράφους Σκοτ Νιουσταντερ και Μάικλ Βέμπερ.