Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 33χρονης Μαρίας που ξεψύχησε στο σχολείο των παιδιών της! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 33χρονης Μαρίας που ξεψύχησε στο σχολείο των παιδιών της!

Σοκ σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος νεαρής μητέρας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία πνοή της χθες (18/09/2017) το πρωί, λίγη ώρα αφού άφησε τα παιδιά της στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό και παρέλαβε την 33χρονη Μαρία Κυριακάκη – Γεωργιάδη.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κατέληξε έχοντας υποστεί ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, τα ακριβή αίτια θανάτου της θα καταδείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι – Όλο το χρονικό της υπόθεσης

Ο πόνος είναι ανείπωτος. Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν τον πόνο για τον χαμό της 33χρονης Μαρίας Κυριακάκη – Γεωργιάδη, της μητέρας που άφησε την τελευταία της πνοής, λίγα λεπτά αφού άφησε στο σχολείο τα δύο της παιδιά.

Παραπονέθηκε σε άλλους γονείς ότι δεν αισθανόταν καλά, είχε τάσεις λιποθυμίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε. Οι προσπάθειες του γιατρού του ΕΚΑΒ και ακολούθως των γιατρών στο Βενιζέλειο, δεν απέδωσαν. Η 33χρονη μητέρα είχε φύγει από ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Η είδηση έκανε τον γύρο της Ελλάδας σκορπώντας θλίψη.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σήμερα στις 11:00 στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά, όπου ο σύζυγος, τα παιδιά της, συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο.