Νίκη επί της Αούστρια για να βρεθεί πιο κοντά στους «32» θέλει η ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη επί της Αούστρια για να βρεθεί πιο κοντά στους «32» θέλει η ΑΕΚ


Νίκη επί της Αούστρια για να βρεθεί πιο κοντά στους «32» θέλει η ΑΕΚΤη νίκη με την οποία θα μπει σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Europa League θέλει απόψε η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Βροντερό «παρών» στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος φώναξε η ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, με την επική ανατροπή επί του Ολυμπιακού. 


Τώρα η «Ένωση» καλείται να κάνει αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «32» του Europa League, επικρατώντας απόψε της Αούστρια Βιέννης για την 2η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης (22:05, Cosmote Sport 2). 
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να… χωρέσουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.  
Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Σιμόες και Λόπες, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Γκάλο, ενώ ο Βινίσιους δεν είναι δηλωμένος στην «κιτρινόμαυρη» ευρωπαϊκή λίστα. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Τσόσιτς, Βράνιες και Μπακάκη. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Γιόχανσον με τον Γαλανόπουλο, με τους Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια της επίθεσης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αραούχο με τον Λιβάια. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Ροντρίγκες, Τρίστασον, Μπακασέτας και Βλαχομήτρος. 

Από την πλευρά τους, οι Αυστριακοί θα αγωνιστούν με 4-1-4-1. Το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα οι Πεντζ, Κλάιν, Μοχάμεντ, Ρουάν, Μαρτσίνκο, Ταγιούρι, Λι, Γκρούνβλαντ, Χαλζχάουερ, Πιρές και Φρισενμπίχλερ.

Πηγή: sport-fm.gr