Κρήτη: Χανιώτης σήκωσε ψάρι 30 κιλά από το βυθό στο Λουτρό και έγινε χαμός (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Κρήτη: Χανιώτης σήκωσε ψάρι 30 κιλά από το βυθό στο Λουτρό και έγινε χαμός (photos)

post-feature-imageΔιαβάστε πως έπιασε το ψάρι – Έκανε βόλτες κάτω από την βάρκα του.

«Είχα δέσει την βάρκα στην προβλήτα στο Λουτρό και εκείνη την ώρα έκανα ντουζ στην πρύμνη», μας λέει ο Χανιώτης Νίκος Παπουτσάκης. 

«Ξαφνικά βλέπω μία τεράστια σκιά κάτω από την βάρκα.. λέω από μέσα μου ότι και να είναι θα φύγει.. όμως έμεινε εκεί και συνέχισε να κάνει βόλτες κάτω από το σκάφος». 

Τότε, όπως μας περιγράφει, παίρνει το ψαροντούφεκο, βάζει βατραχοπέδιλα και μάσκα, σε λιγότερο από 3 λεπτά βουτάει στο νερό και βλέπει το ψάρι να κυνηγάει μικρότερα για να φάει. 

«Όπλισα το ψαροντούφεκο τόσο γρήγορα που δεν το έχω ξανακάνει πότε, βουτάω και το πετυχαίνω σε απόσταση τριών μέτρων από εμένα... αφήνω το μουλινέ ανοιχτό (μακρύ κορδόνι που είναι δεμένη η βέργα στο ψαροντουφεκο) και μετά από 10 λεπτά που πάλεψε να ξεφύγει, έκατσε μόνο του στο βυθό».

Όπως καταλαβαίνετε μετά που έβγαλε ο Νίκος Παπουτσάκης το ψάρι έξω από το νερό, έγινε χαμός, καθότι ντόπιοι και επισκέπτες πήγαν να δουν από κοντά ένα ψάρι που ξεπερνούσε το ένα μέτρο και που θεωρείται από τους πιο νόστιμους μέζέδες!

Δείτε τις φωτογραφίες με το θηρίο:





Πηγή: flashnews.gr