Στην Ιταλία μόλις έγινε ένας από τους ακριβότερους γάμους στην Ιστορία, ξόδεψαν 25 εκατ. δολ. -Χλιδή, τοπία - ΕΙΚΟΝΕΣ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Στην Ιταλία μόλις έγινε ένας από τους ακριβότερους γάμους στην Ιστορία, ξόδεψαν 25 εκατ. δολ. -Χλιδή, τοπία - ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο βασιλιάς των πιο ακριβών ακινήτων της Νέας Υόρκης, Τζέφ Σάττον, πάντρεψε την κόρη του στην νότια Ιταλία, με τον γάμο να είναι ο ορισμός της απόλυτης χλιδής και το κόστος να φθάνει μέχρι και τα 25 εκατ. δολάρια.

Με τον πατέρα της να είναι ο 52ος πιο πλούσιος άντρας στον κόσμο σύμφωνα με τους Forbes, ο γάμος της κόρη του είναι και επισήμως ένας από τους ακριβότερους που έχουν γίνει ποτέ.

Φορώντας ένα πανέμορφο νυφικό με διαφάνειες στο πάνω μέρος και τούλι στο κάτω, η κόρη του δισεκατομμυριούχου κτηματομεσίτη Ρενέ Σατόν, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Έλιοτ Κοχέν κάνοντας μία παραδοσιακή εβραϊκή τελετή μετά από ένα εορταστικό τετραήμερο.

Την ώρα της τελετής στο θέρετρο «Μονόπολη», Φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Ο γάμος έγινε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο θέρετρο «Μονόπολη» στην ακτή της Απούλια, όπου και οι 400 καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά σκάφη εκεί.

Μάλιστα, ο γάμος ήταν τόσο υπερπαραγωγή που είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 ντόπιοι για να τον παρακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε ένα θολωτό παραθαλάσσιο κέντρο , καθώς για τους Εβραίους ο θόλος συμβολίζει το νέο τους σπίτι που δημιουργείται με την ένωση τους από τον γάμο.




Η νύφη Ρενέ Σάτον,  Φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Μάλιστα, εντύπωση έκαναν και τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας με τους αστυνομικούς να είναι σκορπισμένοι σε ξηρά και θάλασσα, έχοντας μάλιστα και δικά τους τζετ.

Μόνο και μόνο η μεταφορά των 400 καλεσμένων ήταν αρκετά δαπανηρή με τον Σάτον να δίνει 5 εκατομμύρια δολάρια για να «πετάξουν» οι καλεσμένοι με ιδιωτικά τζετ από την Νέα Υόρκη και στη συνέχεια να περάσουν με ιδιωτικά σκάφη στο νησάκι.

Τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την διακόσμηση προκαλούν επίσης εγκεφαλικό, καθώς παραγγέλθηκαν περίπου 8 τόνοι από λουλούδια τα οποία ήρθαν αποκλειστικά για τον γάμο από την Ολλανδία, ενώ ο κάθε καλεσμένος (από τους 400) έμεινε σε δωμάτιο 5στερου ξενοδοχείου όπου η νύχτα κάνει 500 δολάρια.



Οι λαμπεροί καλεσμένοι,  Φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Μάλιστα, λόγω της γιορτής πριν το γάμο που κράτησε 4 μέρες, ο δισεκατομμυριούχος «έκλεισε» 50 μικρά βαν για να πηγαινοφέρνουν τους καλεσμένους όσο θα βρίσκονται εκεί και δημιούργησε ένα beach party στην παραλία όπου σερβιριζόταν απεριόριστο φαγητό και ποτό όλες τις μέρες.



Ο χώρος του «beach party»,  Φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Το πάρτι μετά τον γάμο έγινε σε ένα από τα πιο ωραία εστιατόρια του κόσμου, στο «Ristorante Hotel Grotta Palazzese», του οποίου το εστιατόριο είναι κυριολεκτικά μέσα σε έναν βράχο και από κάτω είναι η θάλασσα.



Το Ristorante Hotel Grotta Palazzese,  Φωτογραφία: Splash / Ideal Image





Ο Σάτον που έχει  κάνει μία αμύθητη περιουσία από την πώληση ακινήτων στο Μανχάταν,  πήρε το ψευδώνυμο «Ο βασιλιάς της λιανικής» από την ικανότητά του να προσελκύει πανάκριβα ακίνητα.


Τζεφ Σατον

Η εταιρεία Wharton Properties κατέχει μερικά από τα πιο ακριβά ακίνητα στην 5η Λεωφόρο, με πολλά ονόματα σχεδιαστών που νοικιάζουν μερικά από αυτά.

Αρμάνι, Εσκαντά, Dolce and Gabanna και Nike είναι μερικά μόνο από τα brand στα οποία νοικιάζει καταστήματα ο Σάτον.