Απίστευτο! Του έστειλαν στο σπίτι το πορτοφόλι που είχε χάσει στο δρόμο πριν από 13 χρόνια! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτο! Του έστειλαν στο σπίτι το πορτοφόλι που είχε χάσει στο δρόμο πριν από 13 χρόνια!

post-feature-imageΠερίπου 13 χρόνια πριν, ο Dean McAuley από την Tacoma της Ουάσιγκτον, έχασε το πορτοφόλι του. Εκείνη την εποχή, ήταν πολύ απασχολημένος για να το ψάξει. Ακύρωσε μερικές κάρτες που είχε μέσα και συνέχισε τη ζωή του.

Αλλά πρόσφατα, κάποιος του έστειλε ταχυδρομικά το πορτοφόλι, άθικτο, όπου μέσα βρισκόταν το δίπλωμά του και 11 δολάρια σε μετρητά. Το πορτοφόλι ήρθε με ανώνυμη σημείωση: «Κύριε McAuley, βρήκα το πορτοφόλι σας έξω από ένα μεξικάνικο εστιατόριο εδώ και χρόνια», έγραψε ο αποστολέας και συνέχισε να εξηγεί ότι οι αρχικές προσπάθειες του για τον εντοπισμό του McAuley είχαν αποτύχει και στη συνέχεια εγκατέλειψε την προσπάθεια. «Μόλις πρόσφατα, το βρήκα στο γραφείο μου στη δουλειά και βρήκα τη διεύθυνσή σας στον ιστότοπο του Pierce County. Ζητώ συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό».

Το γράμμα γράφτηκε στις 29 Μαρτίου. Ο McAuley, που εργάζεται ως πυροσβέστης, είπε στο KING ότι δεν θα τον πείραζε να εντοπίσει τον καλό Σαμαρείτη, αλλά ακόμα κι αν δεν τα κατάφερνε, το γράμμα αυτό θα ήταν ένα καλό παράδειγμα για το γιο του. «Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, δεν έχει να κάνει με το πορτοφόλι», δήλωσε ο McAuley. «Έχει να κάνει με το χαρακτήρα».

Πηγή: klik.gr