Το Παρίσι τολμά και σήμερα ανοίγει το πρώτο πάρκο γuμνιστών - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Το Παρίσι τολμά και σήμερα ανοίγει το πρώτο πάρκο γuμνιστών

Οι γuμνιστές που ζουν ή επισκέπτονται το Παρίσι θα έχουν τελικά ένα μέρος όπου θα μπορούν να πετάξουν όλα τους τα ρούχα- τουλάχιστον για τις επόμενες εβδομάδες.

Η ειδική ζώνη, 7.300 τετραγωνικών μέτρων, εγκαινιάζεται στο πάρκο Bois de Vincennes ανατολικά της πόλης και αρχικά θα είναι ανοιχτή σε δοκιμαστικό επίπεδο από σήμερα και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

«Η δημιουργία μιας περιοχής στο Bois de Vincennes, όπου ο γuμνισμός θα είναι ελεύθερος, αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας για τη χρήση των παρισινών δημόσιων χώρων», δήλωσε η Penelope Komites, αντιδήμαρχος των πάρκων της πόλης.

Όμως προσοχή, οι αρμόδιοι υποσχέθηκαν ότι δεν θα υπάρξει καμιά ανεκτικότητα απέναντι σε επιδειξίες ή ηδονοβλεψίες προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν το πάρκο.

Η Ένωση uμνιστών του Παρισιού υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τα νέα εκτιμώντας ότι χιλιάδες άνθρωποι στην περιοχή θα θελήσουν να επωφεληθούν από την δυνατότητα του δικού τους χώρου μέσα στην πόλη.

Οι κάτοικοι του Παρισιού έχουν ήδη μια κοινόχρηστη πισίνα όπου μπορούν να κολυμπήσουν γυμνoί 3 φορές την εβδομάδα, ενώ σε όλη την χώρα περίπου 460 περιοχές όπως 155 κατασκηνώσεις και 73 παραλίες είναι αποκλειστικά για γuμνιστές.

Περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία κάνουν σε τακτικά διαστήματα γuμνισμό σύμφωνα με την Ένωση.
Πηγή: lifo.gr