«Θέλει να πάει στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

«Θέλει να πάει στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς»

«Θέλει να πάει στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς»Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βέλγιο, ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να αποχωρήσει από την Έβερτον την τελευταία ημέρας της μεταγραφικής περιόδου και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.
Νέα που ηχούν πολύ καλά στα αυτιά των οπαδών του Ολυμπιακού προκύπτουν από το Βέλγιο.

Σύμφωνα με το «voetbal24.be», ο Κέβιν Μιράλας, που αποτελεί αγαπημένο παιδί της «ερυθρόλευκης» εξέδρας, επιθυμεί να αποχωρήσει από την Έβερτον (το συμβόλαιό του λήγει το 2020) και να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2010-12).
«Σε αυτό το κλαμπ θέλει να συνεχίσει ο Μιραλάς», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος και στο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και θέλει να πάει στην Αθήνα με την οικογένειά του».

Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η Έβερτον δεν παρουσιάζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει -δεν διευκρινίζεται αν τον πουλάει ή τον δίνει δανεικό- τον Μιραλάς, αλλά θέλει πρώτα να βρει παίκτη για να καλύψει το κενό του και ενώ ο χρόνος που απομένει για την λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου δεν είναι πολύς.

Την περυσινή σεζόν ο Κέβιν Μιραλάς έκανε 35 συμμετοχές στην Premier League (23 στο αρχικό σχήμα) και από μια σε FA Cup και League Cup, ενώ φέτος έχει κάνει τρεις (οι δύο βασικός) στα προκριματικά του Europa League και μια στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο, πάντως, να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Κούμαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς με την επιστροφή του Γουέιν Ρούνεϊ και με τις μεταγραφές που έχει κάνει ο αγγλικός σύλλογος, υπάρχουν πολλές επιλογές μεσοεπιθετικά για τον Ολλανδό τεχνικό. sport-fm.gr