Τα "όργανα" για Ομάρ και ο… "κόκκινος" Ζιλέ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Τα "όργανα" για Ομάρ και ο… "κόκκινος" Ζιλέ!

Ο Ελαμπντελαουί δεν έπαιξε καθόλου στα ματς με την Παρτιζάν και ήδη άρχισαν να ακούγονται διάφοροι "μνηστήρες". Γιατί ο Ζιλέ βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό.
Δικαιολογημένα όλο το βάρος της σημερινής μέρας (4/8) στον Ολυμπιακό πέφτει πάνω στην κλήρωση των πλέι οφ του Champions League. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν δουλεύουν οι «ερυθρόλευκοι» κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις, όπως για παράδειγμα το «σίριαλ Ζιλέ»!

Ο Βέλγος χαφ φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό. Άργησαν λίγο, αλλά το κατάλαβαν οι διοικούντες στη Ναντ ότι ο Ζιλέ δεν θέλει να μείνει στο «La Beaujoire – Louis» και ανυπομονεί να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα.

Όσο κι αν πούλαγαν τρέλα στη Ναντ ότι δεν υπήρχε καμία επαφή του Ολυμπιακού με τα «καναρίνια», η αλήθεια είναι ότι περισσότερο σαν… καψώνι προς τον παίκτη έμοιαζε η στάση της γαλλικής ομάδας.

Πλέον λοιπόν το πήραν χαμπάρι στη Ναντ ότι ο Ζιλέ δεν μπορεί να μείνει στην ομάδα τους. Και η Ναντ κατάλαβε ότι δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή της έναν παίκτη που θα έχει το μυαλό του στο πού θα πάει το καλοκαίρι του 2018 όταν θα τελειώσει το συμβόλαιό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Ολυμπιακός και Ναντ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με τους Γάλλους να έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους. Αρχικά τον κοστολογούσαν στα 2,5εκ. ευρώ. Ακούγεται ότι τώρα μπορεί να πέσει στο 1,5εκ. η Ναντ και κάπου εκεί να τα βρει με τους Πειραιώτες. Με τον παίκτη επί της ουσίας τα έχουν βρει οι «ερυθρόλευκοι». Αυτό που θα κοιτάξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι να τον κλείσουν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να τον δηλώσουν στη λίστα για τα ματς των πλέι οφ του Champions League.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΤΙΣ ΓΙΑ ΟΜΑΡ
Είδατε τι κάνει ο… πάγκος; Ο Ελαμπντελαουί δεν έπαιξε στο Βελιγράδι λόγω τραυματισμού και στη ρεβάνς με την Παρτιζάν προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο (σ.σ. είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα) για να παίξει ο σαφέστατα πιο έτοιμος Φιγκέιρας.

Το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου στον 3 προκριματικό γύρο του Champions League ενδεχομένως να ερμηνεύτηκε από ορισμένους ότι ο Ελαμπντελαουί δεν χωράει στα πλάνα του Χάσι. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν συμβαίνει αυτό. Ο Χάσι τον υπολογίζει για βασικό.

Παρόλα αυτά, τα… όργανα άρχισαν νωρίς και ήδη στο εξωτερικό κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και της Μπέτις για να τον αποκτήσουν. Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα; Θα το μάθουμε μέσα στο μήνα. Τουλάχιστον και οι δύο ομάδες παραδέχονται ότι δεν έχουν κάνει καμιά πρόταση, αλλά απλώς ο Ομάρ είναι ένας παίκτης που τους κάνει «κλικ». Μέχρι εκεί…  contra.gr