Βίντεο από τον ουρανοξύστη «πυρσό» του Ντουμπάι που τυλίχθηκε στις φλόγες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Βίντεο από τον ουρανοξύστη «πυρσό» του Ντουμπάι που τυλίχθηκε στις φλόγες

Βίντεο από τον ουρανοξύστη «πυρσό» του Ντουμπάι που τυλίχθηκε στις φλόγεςΈνας από τους ψηλότερους ουρανοξύστες κατοικιών στο Ντουμπάι τυλίχθηκε στις φλόγες νωρίς σήμερα. Οι αρχές δήλωσαν ότι ο πύργος είχε εκκενωθεί και δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Οι φλόγες ανέβηκαν με μεγάλη ταχύτητα τον... ατυχώς ονομαζόμενο πύργο Torch (Πυρσός) στην εύπορη περιοχή της Μαρίνας του Ντουμπάι, και αποκολλήθηκαν φλεγόμενα κομμάτια. Είναι η δεύτερη πυρκαγιά στο κτίριο από το 2015.

Η κυβέρνηση του Ντουμπάι δήλωσε ότι επιχειρούσαν πυροσβέστες από τέσσερις σταθμούς Πολιτικής Άμυνας, και ότι η πυρκαγιά είχε τεθεί υπό έλεγχο. Δεν έχουν αναφερθεί προς το παρόν τραυματισμοί στο επεισόδιο πυρκαγιάς του πύργου Torch, είπε η κυβέρνηση σε ανάρτησή της στο Twitter.

Κάτοικοι και μάρτυρες ανάρτησαν φωτογραφίες από την πυρκαγιά στον ουρανοξύστη των 79 ορόφων.

Το Ντουμπάι είναι ένα από τα επτά εμιράτα που συνθέτουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σημαντικό κέντρο εμπορίου και επενδύσεων του Κόλπου.