Ρόδος: 18χρονος κατηγορείται ότι βίασε μια 18χρονη από την Νορβηγία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ρόδος: 18χρονος κατηγορείται ότι βίασε μια 18χρονη από την Νορβηγία

Η κοπέλα ισχυρίζεται πως ήταν παρθένα και πως ο νεαρός την κακοποίησε σεξουαλικά
Ρόδος: 18χρονος κατηγορείται ότι βίασε μια 18χρονη από την Νορβηγία
Ποινική δίωξη για βιασμό άσκησε χθες η Εισαγγελέας Υπηρεσίας σε βάρος ενός 18χρονου Έλληνα, κατοίκου Ρόδου, που συνελήφθη την 6η Αυγούστου 2017 και ώρα 08.30 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από μήνυση μιας συνομήλικής του Νορβηγίδας φοιτήτριας, η οποία κατήγγειλε ότι την βίασε στις τουαλέτες καταστήματος στο bar street της οδού Ορφανίδου.

Η 18χρονη, που βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές με 10 φίλες της, από την 2α Αυγούστου 2017, υποστήριξε ότι το βράδυ της 5ης Αυγούστου 2017 μετέβησαν στην οδό Ορφανίδου για να πιουν ένα ποτό. Επισκέφθηκαν συγκεκριμένα τρία καταστήματα και κατέληξαν στο κατάστημα με την επωνυμία «White room». Σε όλα τα καταστήματα, διάφοροι άνδρες, τις κερνούσαν ποτά και σφηνάκια ενώ η ίδια, όπως είπε, φλέρταρε και μιλούσε με αρκετούς άνδρες. Δήλωσε μάλιστα ότι με τρείς διαφορετικούς άνδρες φιλήθηκε στο στόμα με την θέλησή της. Στο τελευταίο κέντρο ένας Ελληνας την παρότρυνε να μπει μέσα για ποτό. Στην είσοδο του καταστήματος φιλήθηκε μαζί του με την θέλησή της. Υποστήριξε ότι την έπιασε από το χέρι και την οδήγησε στο εσωτερικό του καταστήματος γιατί, όπως της είπε, δούλευε εκεί και θα την κερνούσε δωρεάν ποτό. Οταν μπήκε στο κατάστημα ανέβηκε μαζί του μια σκάλα, που οδηγούσε στις τουαλέτες. Εκεί συνέχισαν να φιλιούνται, ενώ σε κάποια στιγμή, τον ενημέρωσε ότι ήταν παρθένα. Μετά από λίγο εκείνος την βίασε. 

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά, τα όσα του αποδίδονται, ενώ επιφυλάχθηκε δια των συνηγόρων του κ.κ. Βασιλείου Μπέη και Στέλιου Αλεξανδρή, να προσκομίσει στην Ανακρίτρια, βίντεο από το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο, όπως διατείνεται έχει καταγράψει την σεξουαλική τους συνεύρεση. Γνώρισε την 18χρονη, προ τριημέρου κι άρχισαν να φλερτάρουν, ενώ αντήλλαξαν στοιχεία επικοινωνίας μέσω της εφαρμογής «snapchat». Υποστήριξε ότι με την θέληση της τον ακολούθησε στον όροφο – πατάρι, που βρίσκονται οι τουαλέτες και ότι εκεί την ρώτησε αν θέλει να προχωρήσουν και εκείνη δέχτηκε, ενώ υποστηρίζει ότι του είχε πεί ότι δεν είναι παρθένα.


Πηγή:www.dimokratiki.gr