Ράπερ στις ΗΠΑ κοίταξε την έκλειψη ηλίου με γυμνά μάτια και ακυρώνει τις συναυλίες του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ράπερ στις ΗΠΑ κοίταξε την έκλειψη ηλίου με γυμνά μάτια και ακυρώνει τις συναυλίες του

Ράπερ στις ΗΠΑ κοίταξε την έκλειψη ηλίου με γυμνά μάτια και ακυρώνει τις συναυλίες τουΈνας ράπερ αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ειδικών και είδε την ολική έκλειψη ηλίου χωρίς να φορέσει τα ειδικά γυαλιά με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ματαιώσει τρεις συναυλίες του καθώς εμφάνισε προβλήματα στην όρασή του.

Ο 22χρονος ράπερ από το Μπρούκλιν Τζόι Μπάντα μοιράστηκε μάλιστα την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτή δεν είναι η πρώτη έκλειψη ηλίου και είμαι σίγουρος ότι οι πρόγονοί μας δεν είχαν φανταχτερά γυαλιά. Επίσης (είμαι) αρκετά βέβαιος ότι δεν τυφλώθηκαν όλοι», έγραψε στο Twitter.

Aυτό που όμως επίσης έγραψε είναι ότι βλέπει... διπλά και σε διαφορετικά χρώματα και ότι οι τρεις συναυλίες που επρόκειτο να δώσει--στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στο Τορόντο--ματαιώθηκαν εξαιτίας "απρόβλεπτων συνθηκών" αφήνοντας να εννοηθεί ότι γι αυτό ευθύνεται η όρασή του.

Ο ράπερ, το τελευταίο άλμπουμ του οποίου τιτλοφορείται «All-Amerikkkan Bada$$» και πραγματεύεται θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ όπως ο ρατσισμός ή οι μαζικές φυλακίσεις, δεν ήταν ο μόνος τολμηρός που κοίταξε την έκλειψη ηλίου με γυμνά μάτια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε και εκείνος το ίδιος όταν οι κάμερες στράφηκαν πάνω του αλλά για λίγα μονάχα λεπτά και έτσι δεν ανέφερε έκτοτε προβλήματα στην όρασή του. zougla.gr