Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός

10s15osfpΠρόβα για τον πρώτο αγώνα της Τετάρτης με τη Ριέκα στο Καραϊσκάκη ήταν το χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Οι «Πειραιώτες» έκαναν αρκετά αμυντικά λάθη, με αποτέλεσμα να ηττηθούν από τον Ατρόμητο με 1-0. Το γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Χατζηισαΐας στο 83΄.

Ο Μπέσνικ Χάσι χρησιμοποίησε στο πρώτο μέρος μία ενδεκάδα που προσεγγίζει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδιά του για την αναμέτρηση του Φαλήρου. Τερματοφύλακας ήταν ο Καπίνο, ακραίοι αμυντικοί οι Ελαμπντελαουί (δεξιά) και Μίλιτς (αριστερά, στο ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους»), στόπερ οι Ρέτσος, Βούκοβιτς, αμυντικοί μέσοι οι Ρομαό, Ζιλέ (επίσης στην πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό), επιτελικός μέσος ο Φορτούνης, εξτρέμ οι Καρσελά, Μάριν και επιθετικός ο Εμενίκε.

Ο τελευταίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού μόλις στο 15΄ και στη θέση του πέρασε ο Μπεν, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία, όπως και ο Ζιλέ σε ρόλο δεύτερου αμυντικού μέσου. Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Φιγκέιρας, ο οποίος υποχρέωσε τον Χάσι να τον κάνει αλλαγή πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς (82΄ Θεοδωράκης), Καρασαλίδης, Μάντσον (62΄ Ζησόπουλος), Γιαννούλης, Βασιλακάκης (62΄ Βασιλείου), Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης (79΄ Νάτσος), Μανούσος (79΄ Μενσά), Νταουντά (62΄ Ντιγκινί), Κυριακίδης (62΄ Λαζαρίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62΄ Φιγκέιρας – 68΄ Νικολάου), Ρομαό (73΄ Ζντιέλαρ), Ζιλέ, Καρσελά (46΄ Πάρντο), Φορτούνης (46΄ Ανδρούτσος), Μάριν (46΄ Σεμπά), Εμενίκε (20΄ Μπεν – 82΄ Ανσαριφάρντ). kathimerini.gr