Πάτησε Ελλάδα και πάει για υπογραφές ο Τζούρτζεβιτς! (pics & vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Πάτησε Ελλάδα και πάει για υπογραφές ο Τζούρτζεβιτς! (pics & vid)


Έφτασε το βράδυ της Τρίτης στην Ελλάδα ο Τζούρζεβιτς με χαρά και έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα για 4 χρόνια.
Από νωρίς το μεσημέρι είχατε ενημερωθεί πρώτοι και έγκυρα από το symvolinews.gr για το οριστικό deal με Τζούρτζεβιτς και Ολυμπιακό.

Αργότερα προέκυψε και η σχετική επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό και η άφιξη του παίκτη για τις 20.25 το βράδυ με πτήση από το Βελιγράδι. Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Τζούρτζεβιτς έφτασε εν τέλει στην Αθήνα στις 20.31, δηλαδή με μία μικρή καθυστέρηση. Στις 20.50 βγήκε από την αίθουσα αφίξεων και ενώ τον περίμεναν λίγοι φίλαθλοι των Πειραιωτών για να τον αποθεώσουν (σ.σ. με χειροκρότημα και συνθήματα). Δεν έκανε δηλώσεις και αναχώρησε για μικρή ξεκούραση και μετά τα απαιτούμενα διαδικαστικά επί της μεταγραφής.
Ο 23χρονος Ούρος Τζούρζεβιτς που παίζει κυρίως φορ αλλά και εξτρέμ φέτος με Παρτιζάν είχε 11 ματς με 7 γκολ και 3 ασίστ. Την περασμένη χρονιά ο διεθνής στράικερ είχε 34 αγώνες με 28 τέρματα και 2 ασίστ. Θα κλείσει με συμβόλαιο 4 ετών με το deal να είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ συν 15% ποσοστό μεταπώλησης. Με τον Τζούρτζεβιτς πάντως δεν κλείνουν οι μεταγραφές στο Λιμάνι. Υπάρχουν ακόμα ανοιχτές υποθέσεις με πιθανότητα δυνατής έκπληξης αλλά και το ενδεχόμενο να γίνουν άλλες 2 - 3 προσθήκες, συν το ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα υπάρχουν και αποχωρήσεις.