ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1: Αντίδραση... ηρεμίας! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1: Αντίδραση... ηρεμίας!

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1: Αντίδραση... ηρεμίας!Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας στην άδεια Τούμπα και έδειξε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Έστερσουντ
Δεν την πάτησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα, την οποία νίκησε με 3-1 στην άδεια Τούμπα και διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις από τον οδυνηρό αποκλεισμό του από τους ομίλους του Europa League, κάνοντας «σεφτέ» στη Super League.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν αντίδραση μετά το σοκ που δέχθηκαν στη Σουηδία από την Έστερσουντ και εκτός από τους τρεις βαθμούς κέρδισαν χρόνο και ηρεμία για να ανασυνταχθούν ακόμα περισσότερο εν όψει και της επερχόμενης διακοπής του πρωταθλήματος.

Από το βράδυ της Πέμπτης άλλωστε η κατάσταση στον «δικέφαλο» είναι δύσκολη με τον κόσμο να βράζει με τους παίκτες και τη διοίκηση. Η παρουσία του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλή καθώς δημιούργησε πολλές φάσεις, είχε δοκάρι στο 22' με τον Λεβέκ και βρήκε δίχτυα τρεις φορές δείχνοντας χαρακτήρα.

Δεν μπλόκαρε και δεν έχασε την ψυχραιμία του όταν στο ημίχρονο οι Φαίακες ισοφάρισαν και έφτασε σε ένα κάτι παραπάνω από σημαντικό τρίποντο τη δεδομένη στιγμή. Ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο 41', ενώ στο 47' με πέναλτι ο Νούνες έκανε το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά προβάδισμα με τον Πέλκα στο 54' και κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη με τον Μακ πέντε λεπτά αργότερα.