Ολυμπιακός: Περνάει και ετοιμάζεται για playoffs! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ολυμπιακός: Περνάει και ετοιμάζεται για playoffs!

Ολυμπιακός: Περνάει και ετοιμάζεται για playoffs! Απόψε (2/8, 21:45) ο Ολυμπιακός σφραγίζει την πρόκρισή του στα playoffs του Champions League κόντρα στην Παρτίζαν. Τα σχέδια του Χάσι.
Μετά το 3-1 στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός, μόνο με αυτοκτονία δεν θα περάσει το εμπόδιο της Παρτίζαν στο δρόμο για τα playoffs του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους, πηγαίνουν στο ματς με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει το 3-1. Ο Χάσι εξάλλου έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με το σκεπτικό ότι ξεκινούν όλα από το 0-0, ξεχνόντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Όσον αφορά στα πλάνα του, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», στο 4-2-3-1 του, αναμένεται να παρατάξει τους: Καπίνο στο τέρμα και τους Κούτρη - Φιγκέιρας στα άκρα της άμυνας με  τους Βούκοβιτς-Ρέτσο στα στόπερ.

Οτζίτζα Οφόε και Ρομαό θα είναι τα δύο χαφ με τους Μάριν, Φορτούνη και Καρσελά να συνθέτουν την τριάδα πίσω από τον Μπεν.

Βέβαια, υπάρχει κι η σκέψη να ξεκινήσει ο Σιώπης στην 11άδα. Σ' αυτό το ενδεχόμενο, ο Βούκοβιτς θα μείνει στον πάγκο κι ο Ρομαό θα μετατοπιστεί δίπλα στον Ρέτσο.

Πιθανότητες για την 11άδα συγκεντρώνουν κι οι Εμενίκε - Πάρντο.

Η Παρτίζαν, από την, άλλη κατεβαίνει στο Φάληρο χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Λεονάρντο που είναι κοντά στη Μετς.

Ο Τζούκιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι το έργο των παικτών του μόνο εύκολο δεν είναι.

Οι Σέρβοι εκτιμούν το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους:

Κλιάγιτς κάτω από τα δοκάρια και Βουλίσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς και Μίλετιτς στην άμυνα. Μπροστά τους θα είναι ο Εβέρτον και σε πιο δημιουργικό ρόλο ο Κόσοβιτς που μαζί με τον επιτελικό Ταβάμπα. Στα άκρα θα είναι οι Γιάνκοβιτς και Πάντιτς με τον Τζούρτζεβιτς να είναι ο μόνος προωθημένος. gazzetta.gr