Ο Ουζουνίδης πήρε θέση για τον Ζέκα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ο Ουζουνίδης πήρε θέση για τον Ζέκα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έσπασε την σιωπή του για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Κάρλος Ζέκα, τονίζοντας πως ο παίκτης έχει επηρεαστεί από τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομα του.
Μιλώντας στην NOVA, ο προπονητής του "τριφυλλιού" μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για τον Κάρλος Ζέκα. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως ο παίκτης, αν φύγει, θα αποχωρήσει με τους όρους του Παναθηναϊκού.

Παρόλα αυτά δεν παρέλειψε να σημειώσει πως όλο αυτό που συμβαίνει έχει επηρεάσει τον Πορτογάλος.

"Έχω μιλήσει μαζί του και η θέση μας είναι ξεκάθαρη και πρώτα η δική μου. Δεν θέλω να φύγει κάποιος παίκτης και το ίδιο επιθυμεί και η διοίκηση, εκτός αν τα οικονομικά δεδομένα είναι αυτά που θέλει ο σύλλογος. Τώρα το αν θέλει κάποιος να πάρει τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να δεχθεί τους οικονομικούς όρους που θέλουμε εμείς", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όσο και να λέμε ότι δεν επηρεάζει, σίγουρα θα έχει επηρεάσει και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Προσπαθεί βέβαια και αυτός όσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να είναι όσο μπορεί συγκεντρωμένος.

Όμως όπως και να το κάνουμε, αν υπάρχει ντόρος γύρω από το όνομα σου και όταν υπάρχει όλη αυτή η διαδικασία, δεν μπορείς να έχεις το μυαλό σου 100% . Είναι όμως έμπειρος παίκτης, αγαπάει την ομάδα, οπότε νομίζω ότι θα είναι εδώ". contra.gr