Nτοκουμέντο: Τα δευτερόλεπτα πριν το τραγικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς νέους στα Χανιά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Nτοκουμέντο: Τα δευτερόλεπτα πριν το τραγικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς νέους στα Χανιά

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, όπου καταγράφονται τα τελευταία δευτερόλεπτα προτού το όχημα του 20χρονου Γεωργιανού παρασύρει και τραυματίσει θανάσιμα τους δύο νέους, στα Κουνουπιδιανά, κοντά στο Πολυτεχνείο Κρήτης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το kriti24.gr, φαίνεται αρχικά ένα αυτοκίνητο να περνάει με σχετικά χαμηλή ταχύτητα από το δρόμο και λίγα δευτερόλεπτα μετά να περνά με ταχύτητα το ΙΧ του 20χρονου, πριν χτυπήσει την 20χρονη Στέλλα και τον 19χρονο Γιάννη, που είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, λίγα μέτρα παρακάτω.

Πρόκειται για εικόνες που έχουν καταγραφεί από εξωτερική κάμερα ασφαλείας, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχουν στη διάθεσή τους από την πρώτη στιγμή και οι αστυνομικές αρχές.

Η ώρα όπως φαίνεται στην εικόνα είναι 06:23 τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Αυγούστου. Τα τρία άτομα που κάθονται έξω από το κατάστημα, όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα, διακρίνονται να συζητούν. Η κουβέντα διακόπτεται απότομα και οι τρεις σηκώνονται από τις καρέκλες τους, όταν αντιλαμβάνονται ότι κάτι κακό έχει συμβεί.


Η 20χρονη Στέλλα, που σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ο 19χρονος Γιάννης από τους Αγίους Αναργύρους Αττικής, έχασαν επί τόπου τη ζωή τους. Ο οδηγός του οχήματος, που εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος σε μονάδα των Χανίων και τη μοιραία ώρα κατευθυνόταν στη δουλειά του, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε την Δευτέρα (21/8) στην ανακρίτρια. Μετά την απολογία του, κατά την οποία εμφανίστηκε σοκαρισμένος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.