iPhone 8: Παρουσίαση στις 12 Σεπτεμβρίου αναφέρει και η WSJ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

iPhone 8: Παρουσίαση στις 12 Σεπτεμβρίου αναφέρει και η WSJ

iphone 8 encasedΤις φήμες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει το iPhone 8 στις 12 Σεπτεμβρίου, έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσίευμα της Wall Street Journal, το οποίο επικαλείται πηγές προσκείμενες στην εταιρεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Apple έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για ανακοίνωση-παρουσίαση νεών προϊόντων στις 12 Σεπτεμβρίου, όπου η Wall Street Journal εκτιμά ότι θα ανακοινώσει τρία iPhones και το Apple Watch και λογικά και τη νέα Apple TV.

Η ημερομηνία της WSJ συμπίπτει με προηγούμενη πληροφορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα, καθώς και με την παράδοση της Apple να ανακοινώνει τις συσκευές αρχές Σεπτέμβρη, Τρίτη ή Τετάρτη.

Επίσης και η πληροφορία για τις τρεις συσκευές συμπίπτει με τις πληροφορίες που θέλουν την Apple εκείνη την ημέρα να ανακοινώνει το iPhone 8, και τα iPhone 7S και 7S Plus.

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο από την Apple, ενώ έχουμε ήδη δει έναν σχεδιασμό για το iPhone 8 που φαίνεται να είναι ο τελικός με bezel-less οθόνη OLED. Επίσης, οι πληροφορίες θέλουν το νέο iPhone να έρχεται με αναγνώριση προσώπου, ενώ η τιμή του λέγεται ότι θα ξεκινά από 999 δολάρια. techblog.gr