"Έσπασε" τα δοκάρια η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά... - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

"Έσπασε" τα δοκάρια η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά...

ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα δημιούργησαν φάσεις στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων", όμως το γκολ δεν ήρθε με τις δύο ομάδες να μένουν στη "λευκή ισοπαλία" (0-0). Δύο δοκάρια για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ.
Τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα άφησε στο γήπεδο των Ζωσιμάδων η ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" έμειναν στο 0-0 με τον αξιόμαχο ΠΑΣ που στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και έφυγαν από τα Ιωάννινα με ένα βαθμό στις αποσκευές τους.

Για να γίνει όμως αυτό χρειάστηκαν τα πολύ καλά αντανακλαστικά του Γιάννη Ανέστη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμη ματς. Στις τρεις περιπτώσεις που τον χρειάστηκε η ομάδα του, ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις κρατώντας το μηδέν. Μεγαλύτερη φάση των γηπεδούχων ήταν ασφαλώς το σουτ του Γιάκου από τo σημείο του πέναλτι που έβγαλε ενστικτωδώς ο Ανέστης. Περίμενε όμως κι αυτός, όπως και ο Μανόλο Χιμένεθ ότι κάποιος από τους... επιθετικούς θα έκανε μια φάση γκολ για να έρθει η νίκη, κάτι που όμως δε συνέβη.

Η ΑΕΚ είχε τις δύο μεγαλύτερες φάσεις του αγώνα, στα τελευταία λεπτά του κάθε ημιχρόνου. Πρώτα με τον Λιβάγια και στην δεύτερη περίπτωση με τον Τσόσιτς. Και οι δύο επιχείρησαν δυνατά μακρινά σουτ, αλλά για κακή τους τύχη είδαν την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια του Βελλίδη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ένωση αγωνίστηκε και με αρκετές αλλαγές στο ματς, μιας και ο Χιμένεθ ήθελε να δώσει κάποιες ανάσες σε όσους αγωνίστηκαν πριν μερικές ημέρες με την Μπριζ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ: Βελλίδης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Γαρουφαλιάς (79' Βιδάλ), Νικολιάς (18' Κοζορώνης), Χαλκιαδάκης (90+2' Καρανίκας), Γιάκος

ΑΕΚ: Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (25' Γαλανόπουλος), Τσόσιτς, Γκάλο, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (82' Τρίστασον), Λιβάγια, Κλωναρίδης (62' Μάνταλος) contra.gr