Το… ξέκοψε η ΑΕΚ για Γιόχανσον - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Το… ξέκοψε η ΑΕΚ για Γιόχανσον

Το… ξέκοψε η ΑΕΚ για ΓιόχανσονΠαρά τα σενάρια εκ Γαλλίας περί επικείμενης συμφωνίας με την Τουλούζ για την πώληση του Γιάκομπ Γιόχανσον, η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν θα τον παραχωρήσει κάτω από την τιμή που θέλει.
Το θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον παραμένει ανοιχτό και χθες γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν με βεβαιότητα πως η Τουλούζ είναι έτοιμη να τελειώσει τη μεταγραφή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η ΑΕΚ καθιστά σαφές σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει έτσι εύκολα ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία. Για να μπει σε διαδικασία συζήτησης για πώληση του Σουηδού διεθνούς μέσου, θα πρέπει η προσφορά να αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα ο ατζέντης του Γιόχανσον για να γίνει η τελική πρόταση της «Ένωσης» για την επέκταση συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή. Αν εκείνος δεν δεχτεί, τότε η πώληση είναι πολύ πιθανή, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα δώσουν με μικρό αντίτιμο έναν βασικό παίκτη τους που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. sport-fm.g