Τα βίντεο της φρίκης: Έκανε ζιγκ – ζαγκ και σκότωνε τον κόσμο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Τα βίντεο της φρίκης: Έκανε ζιγκ – ζαγκ και σκότωνε τον κόσμο

post-feature-imageΤο λευκό βαν που εμφανίστηκε στον δρόμο δεν κίνησε την παραμικρή υποψία. Χιλιάδες ανυποψίαστοι τουρίστες και Καταλανοί έκαναν τη βόλτα τους στη Λα Ράμπλα.

Το σημείο πολυσύχναστο, είναι ένα σημείο “πολυεθνικό”. Τα εκατοντάδες καταστήματα φαγητού στους γύρω δρόμους προσφέρουν γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο και για τον λόγο αυτό είναι χιλιάδες οι τουρίστες που βρίσκονται εκεί καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα μεγάλα πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι κάνουν την περιοχή ιδανική για βόλτα και ψώνια.

Το πιο συνηθισμένο θέαμα είναι μεγάλα γκρουπ ή οικογένειες τουριστών να κινούνται στην περιοχή. Η πλατεία του Πανεπιστημίου σε κοντινή απόσταση είναι στέκι των νέων ανθρώπων. Χιλιάδες νεαροί Καταλανοί συγκεντρώνονται εκεί καθημερινά, είναι το σημείο αναφοράς για κάποιο ραντεβού.

Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι τα γνώριζαν οι τρομοκράτες και για τον λόγο αυτό επέλεξαν αυτό το σημείο για την επίθεσή τους.

Ο οδηγός του λευκού βαν ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να κάνει ελιγμούς πέφτοντας πάνω στο πλήθος.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και έχοντας διανύσει μερικές εκατοντάδες μέτρα το βαν είχε σκορπίσει τον θάνατο.

Οι 13 νεκροί και οι περισσότεροι από 100 τραυματίες δεν είχαν καμία ελπίδα. Οι περισσότεροι μέσα στην πολυκοσμία δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, όταν το βαν τους πλησίασε δεν είχαν περιθώριο να αντιδράσουν.

Ο δρόμος γέμισε τσακισμένα κορμιά.

Παντού στη διαδρομή του βαν κείτονται άνθρωποι νεκροί.

Οι άνθρωποι που σήκωσαν το κινητό τους κατέγραψαν μέσα σε μερικά μόλις μέτρα δεκάδες τραυματισμένους ανθρώπους, πολλούς νεκρούς.