Μεταγραφή χαλάει, επειδή στη γυναίκα του παίκτη δεν αρέσει η Ελλάδα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Μεταγραφή χαλάει, επειδή στη γυναίκα του παίκτη δεν αρέσει η Ελλάδα

Το εμπόδιο της συζύγου σε ποδοσφαιριστή που θεωρείται «κλεισμένος»

Οι περισσότεροι ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, απολαμβάνουν τόσο πολύ τη ζωή, που σπάνια θα αποχωρήσουν γιατί κάτι τους ενοχλεί στα μέρη μας. Εάν κάνει κάποιος μια ανασκόπηση στις δηλώσεις των παικτών, όσον αφορά αυτό το ζήτημα, δύσκολα θα βρει κάποια αρνητική σχετική αναφορά.

Επίσης, οι λόγοι για τους οποίους οι περισσότερες μεταγραφές χαλάνε, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν έχουν να κάνουν με τις συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι τα χρήματα, μπορεί να είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος, όχι όμως αυτό. Έλα, όμως, που φαίνεται πως υπάρχει μια εξαίρεση!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βελγικά ρεπορτάζ, ο Σίλβιο Προτό έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, αλλά ένας από τους λόγους που δεν έχει προχωρήσει η μετακίνησή του στην ελληνική ομάδα, είναι το γεγονός ότι η σύζυγός του 34χρονου γκολκίπερ, Μπάρμπαρα, δείχνει απροθυμία να μετακομίσει στη χώρα μας!

Βεβαίως, όπως τονίζεται σχετικά (πάντα από τους Βέλγους), η μεταγραφή δεν έχει προχωρήσει και επειδή ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με την Οστάνδη. Αλλά, φαντάζει δεδομένο πως για τον παίκτη που είναι εισήγηση του Μπεσνίκ Χάσι, το οικονομικό θέμα θα λυθεί. Το ζήτημα είναι να πείσει τη σύζυγό του…