Υπέβαλε την παραίτησή του Μίχελ – Το σκέφτεται ο Σαββίδης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Υπέβαλε την παραίτησή του Μίχελ – Το σκέφτεται ο Σαββίδης

Υπέβαλε την παραίτησή του Μίχελ – Το σκέφτεται ο ΣαββίδηςΣε τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, ο Λούμπος Μίχελ – αφού ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν για την εικόνα του ΠΑΟΚ - υπέβαλε την παραίτησή του! Το σκέφτεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.
Την παραίτησή του υπέβαλε χθες το πρωί ο Λούμπος Μίχελ σε τηλεδιάσκεψη που είχε χθες το πρωί με τον Ιβάν Σαββίδη, σε μία προσπάθεια του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ να εντοπίσει τις αιτίες της κακής εικόνας της ομάδας και του αποκλεισμού της από το Europa League.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής ανέλαβε τις όποιες ευθύνες του αναλογούν, προσπάθησε να δικαιολογηθεί στην κακή φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά την προετοιμασία με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Μίχελ δεν έχει αρκετούς υποστηρικτές μέσα στην ΠΑΕ και η απομάκρυνσή του μετά τα τελευταία γεγονότα μοιάζει αρκετά πιθανή, όμως ο μεγαλομέτοχος δείχνει να το σκέφτεται.

Αναγνωρίζει πως χρειάζεται ένας άνθρωπος που θα έχει γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, δηλαδή στη θέση του αθλητικού διευθυντή, και η Live Sport γράφει πως ο Σαββίδης επικοινώνησε με τον Ζήση Βρύζα για να ζητήσει την άποψή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μόλις πριν από μερικές ημέρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και προσπαθεί από την πλευρά του να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα, κάτι που θα γίνει με μεγαλύτερη ευκαιρία κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος. sport-fm.gr