ΚΕΡΚΥΡΑ: Απίστευτο, παίρνουν το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ και το μεταφέρουν στα Γιάννενα!!! Και κανείς δεν μιλά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ: Απίστευτο, παίρνουν το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ και το μεταφέρουν στα Γιάννενα!!! Και κανείς δεν μιλά

Η αποψίλωση και η αποδόμηση των διοικητικών δομών του νησιού μας συνεχίζεται και κανείς δεν μιλά και δεν αντιδρά. Όλοι οι αρμόδιοι και θεσμικοί παράγοντες του τόπου βρίσκονται υπό καθεστώς σιέστας, όταν υποβαθμίζονται με ταχύτητα φωτός οι παρεχόμενες κρατικές υπηρεσίες στο νησί.
Τον επόμενο μήνα έχει προγραμματισθεί να μεταφερθεί το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ από τη Κέρκυρα στα Γιάννενα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ στο νησί μας να είναι αρκούντως προβληματισμένοι για το πώς θα γίνεται ο συντονισμός και η καλύτερη και γρηγορότερη παρέμβαση των οχημάτων και των πληρωμάτων σε περίπτωση ανάγκης.
Αναρωτιούνται πως θα τους καθοδηγεί το κέντρο από τα Γιάννενα, για να φθάσουν γρηγορότερα σε ένα συμβάν, όταν το νησί μας, είναι γνωστό σε όλους ότι έχει πυκνό οδικό δίκτυο και 106 χωριά με διαφορετικές προσβάσεις.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση ούτε από τους Βουλευτές, ούτε από τα κόμματα, ούτε από την Αυτοδιοίκηση για να μην συντελεστεί μια ακόμα πράξη υποβάθμισης του νησιού μας. corfutoday.gr