Τεράστια κίνηση από την ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Τεράστια κίνηση από την ΑΕΚ

Με επιστολή προς τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας η ΠΑΕ ζητά...
συγγνώμη για τυχόν ενοχλήσεις από τα έργα για το γήπεδο.

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, απόλυτα ενδεικτική των προθέσεων της αναφορικά με την επιστροφή στην πόλη όπου έγινε η ιστορική της έδρα, προχώρησε από σήμερα η ΑΕΚ. Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανή ενόχληση που μπορεί να δημιουργούν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη σκόνη που σηκώνεται και τον θόρυβο που δημιουργείται από τα μηχανήματα, η Ενωση ζητά προκαταβολικά συγγνώμη από τους κατοίκους της πόλης. Ηδη, από το πρωί, άνθρωποι μοιράζουν την επιστολή χέρι με χέρι σε κατοίκους, περιοίκους.

Ένα απόσπασμα αναφέρει τα εξής: «Φίλε – γείτονα, Θα θέλαμε προκαταβολικά να ζητήσουμε την κατανόησή σου για την δικαιολογημένη αναστάτωση, που ενδέχεται να προκαλέσουν στην καθημερινότητά σου στα επόμενα δύο χρόνια οι εργασίες για την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου. Απολογούμαστε προκαταβολικά για την όποια ταλαιπωρία υπάρξει σε εσένα που κατοικείς πολύ κοντά στον συγκεκριμένο χώρο, αφού σε διαβεβαιώσουμε ότι θα φροντίσουμε να είναι η μικρότερη δυνατή.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα βρεθούμε και πάλι στα ίδια χώματα στα οποία συνυπήρξαμε αρμονικά για δεκαετίες και θα θέλαμε να είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο το οποίο θα κατασκευαστεί όχι μόνο θα σέβεται τους σύγχρονους οικολογικούς κανόνες και τη δική σου ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την περιοχή δίνοντας μεγαλύτερη αξία και στη δική σου περιουσία, όταν το έργο θα έχει αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρόνο».

Η επιστολή διανέμεται στους κατοίκους που διαμένουν στα γειτονικά του οικοπέδου σπίτια και πολυκατοικίες. Στο τέλος του κειμένου, αναγράφεται συγκεκριμένο τηλέφωνο της ΠΑΕ και μειλ για όποια παράπονα θα θέλουν να αναφέρουν ή τα όποια προβλήματα τυχόν προκαλεί η έναρξη των εργασιών. Η αποστολή των επιστολών άρχισε σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.