Οι ναζί ήταν... αριστερής προέλευσης!- Απίστευτη ανάρτηση της άλλοτε υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Οι ναζί ήταν... αριστερής προέλευσης!- Απίστευτη ανάρτηση της άλλοτε υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου

marietta-giannakou_2_0Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, με ανάρτησή της στο Twitter διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην αντικομμουνιστική «εκστρατεία» της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την απόφαση Κοντονή, και γράφοντας ότι το ναζιστικό κόμμα ήταν «αριστερής προέλευσης», λόγω των συνθετικών της ονομασίας του!
Ειδικότερα έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Κάποιοι αποσιωπούν ότι το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας ήταν εθνικοσοσιαλιστικό και συνεπώς αριστερής προέλευσης»








Κατά την συλλογιστική της Μαριέττας Γιαννάκου, που έχει διατελέσει να σημειωθεί και Υπουργός Παιδείας παλιότερα (sic) , το κόμμα του Χίτλερ αφού είχε το σοσιαλιστικό στον τίτλο του προερχόταν από την αριστερά (!) και ο Χίτλερ χωρίς να το ξέρει ήταν κομμουνιστής... Μάλλον κάποια δεν παρακολουθούσε το μάθημα ιστορίας στο σχολείο.