Η σοκαριστική απολογία ενός κανιβάλου: «Βαρέθηκα να τρώω ανθρώπινη σάρκα» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Η σοκαριστική απολογία ενός κανιβάλου: «Βαρέθηκα να τρώω ανθρώπινη σάρκα»

Μία συμμορία 4 ανδρών φέρεται να έχει βιάσει και σκοτώσει μία γυναίκα, πριν την φάει...

post-feature-imageΣοκαρισμένοι οι αστυνομικοί στη Νότια Αφρική δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν ένα άνδρα να μπαίνει στο τμήμα κρατώντας ένα ανθρώπινο χέρι και ένα πόδι και να δηλώνει: «Βαρέθηκα να τρώω ανθρώπους».
Ο άνδρας, σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε μία γυναίκα μαζί με δύο άνδρες και στη συνέχεια την έκοψαν σε κομμάτια και την έφαγαν. Οδήγησε, μάλιστα, τους αστυνομικούς στην οικεία του, όπου βρήκαν και άλλα ανθρώπινα μέλη, εκτός από αυτά που τους παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα ο κανίβαλος.
Στο σπίτι του άνδρα, που επαγγέλλεται... μάγος, συγκεντρώθηκε πλήθος ανθρώπων για να αποδοκιμάσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.
Οι τρεις άνδρες που κρατούνται για ανθρωποκτονία και βιασμό, μαζί με έναν τέταρτο που κατηγορείται για κατοχή ανθρώπινων μελών, αναμένεται να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα, με τις Αρχές να εικάζουν ότι οι κατηγορούμενοι δεν έχουν διαπράξει μόνο ένα έγκλημα.

Πηγή: Mirror