Άνδρας που απατά τη σύζυγό του στέλνει μήνυμα σε μία άλλη παντρεμένη γυναίκα και η απάντησή της είναι η καλύτερη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Άνδρας που απατά τη σύζυγό του στέλνει μήνυμα σε μία άλλη παντρεμένη γυναίκα και η απάντησή της είναι η καλύτερη

Μερικές φορές βουτάμε μέσα στον κυνισμό των ημερών και ξεχνάμε πως αγάπη μεταξύ των ανθρώπων υπάρχει και μάλιστα επιβιώνει στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Η περίπτωση του άγνωστου άνδρα ο οποίος άρχισε να στέλνει μέσω του Facebook Messenger μηνύματα σε μία παντρεμένη γυναίκα είναι ενδεικτική.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα αφού η απάντηση της γυναίκας στα μηνύματά του είναι αποστομωτική.

Διαβάστε τη συνομιλία.

bpbp

Άνδρας (Α) – Να βγούμε κάποια στιγμή

Α – ?

Γυναίκα (Γ) – Είμαι παντρεμένη. Φαίνεσαι κελεπούρι και στο λέω με πάσα ειλικρίνεια.

Α – Ωωω χαχα είσαι παντρεμένη.

Γ – Ναι και κολακευμένη επίσης. Σε ευχαριστώ

Α – Ok. Κι εγώ παντρεμένος είμαι απλώς δεν του το πούμε. Θα έχει πλάκα. Λολ

(Η γυναίκα δεν απαντά)

Σε νέο μήνυμα ο άνδρας στέλνει ένα emoticon στο οποίο φαίνεται ένα προσωπάκι να ”κλαίει” και η απάντηση η οποία λαμβάνει σε αυτή του την προσπάθεια είναι αποστομωτική.

Γ – Όταν διαγνώσθηκα με κακρίνο τον περασμένο χρόνο δεν είχα τη δύναμη να πω στα δύο μου αγόρια (τα οποία πάντοτε προστάτευα) πώς ήταν πιθανό να πεθάνω.. Ο σύζυγός μου έπρεπε να τα κοιτάξει στα μάτια και να τους πει πως ήμουν άρρωστη. Κατά συνέπεια, ο σύζυγός μου με φρόντισε ενώ μπαινοέβγαινα στα χειρουργεία, κουβαλούσε ουροσυλλέκτες, μου έκανε ενέσεις και μου κρατούσε το χέρι όσο πονούσα και έκανα χημειοθεραπείες. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ένας στίχος ενός τραγουδιού ήταν συνεχώς μέσα στο μυαλό μου: ”Αγάπη είναι να βλέπεις κάποιον να πεθαίνει”… Εσένα ποιος θα σε βλέπει να πεθαίνεις; Φτιάξε το σπιτί σου και σε παρακαλώ σταμάτα να μου στέλνεις μηνύματα.