Σήμερα το τελευταίο φύλλο της εποχής ΔΟΛ για ΤΑ ΝΕΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Σήμερα το τελευταίο φύλλο της εποχής ΔΟΛ για ΤΑ ΝΕΑ

Σήμερα το τελευταίο φύλλο της εποχής ΔΟΛ για ΤΑ ΝΕΑΓια «νέα εποχή που θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών» γίνεται λόγος στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας

Το τελευταίο τεύχος της εποχής ΔΟΛ είναι αυτό που κυκλοφόρησε σήμερα, Πέμπτη, στα περίπτερα.

Όπως αναφέρεται στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας «η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών».

Η αλλαγή σελίδας έγινε «με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη».

Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας έχει ως εξής: 

Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.

Η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθυτηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητμάτα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.