Ανακοινώνει Γκάμπριελ-Διούδη, από Δευτέρα για Πούκι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ανακοινώνει Γκάμπριελ-Διούδη, από Δευτέρα για Πούκι

Ανακοινώνει Γκάμπριελ-Διούδη, από Δευτέρα για ΠούκιΈτοιμος να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Γκάμπριελ Σίλβα και Σωκράτη Διούδη είναι ο Παναθηναϊκό. Από Δευτέρα εξελίξεις με τον Τεέμου Πούκι, που πιέζει για να έρθει. Αναζήτηση για εξτρέμ. 
Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται σιγά-σιγά για τους αγώνες με την Μπιλμπάο, αλλά δεν αφήνει στην άκρη την ενίσχυσή του. Μετά τον Ματίας Γιόχανσον χθες, οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν άλλες δύο προσθήκες και εν συνεχεία θα πάρει σειρά η υπόθεση του φορ και του εξτρέμ. 

Παίκτης του «τριφυλλιού» πρέπει να θεωρείται ο Γκάμπριελ Σίλβα, καθώς η συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ και την Ουντινέζε είναι οριστική και απομένει να αποτυπωθεί και εγγράφως. Ο 26χρονος άσος ίσως ακόμη και αύριο να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο αποτελώντας μία ακόμη λύση για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα πίσω από τον Νίκλας Χουλτ. 

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης Διούδης ρύθμισε σε συνάντησή του με τη διοίκηση στα γραφεία της ΠΑΕ κάποιες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα υπογράψει. Απομένει πλέον μόνο η λύση του συμβολαίου του με τον Άρη, ζήτημα που είναι τυπικό και θα έχει ολοκληρωθεί ως την Τρίτη. Ο Διούδης θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις και αυτό δεν εξαρτάται από την αποδέσμευση του Λουκ Στιλ, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. 

Όσον αφορά στον Τεέμου Πούκι, ο Παναθηναϊκός είχε χθες νέα επαφή μαζί του. Ουσιαστικά με τον Φινλανδό φορ υπάρχει συμφωνία σε όλα (για τριετές συμβόλαιο με περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο) και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Μπρόντμπι, που προσπαθεί να συνέλθει από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και να προετοιμαστεί για το ντέρμπι της Κυριακής με την Κοπεγχάγη. Ο Πούκι είναι αποφασισμένος να αποτελέσει αυτό το τελευταίο του ματς με την Μπρόντμπι και εν συνεχεία θα πιέσει κι ο ίδιος ακόμη περισσότερο για να τελειώσει η μεταγραφή του. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μία και τελική πρόταση, που προβλέπει 1,5 εκατ. ευρώ και σε περίπτωση που διαπιστώσει πως οι Δανοί έχουν διάθεση για καθυστερήσεις και παζάρια, θα στραφεί σε άλλες λύσεις. 

Μέσα σε όλα αυτά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξετάζει διάφορες περιπτώσεις εξτρέμ και έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις. Ο Εβρίτης προπονητής δεν βιάζεται, καθώς προσπαθεί να βρει τον παίκτη που ακριβώς θέλει. sport-fm.gr