Απίστευτη "αυτοκτονία" ΠΑΟ στη Λεωφόρο! Τα... γκρέμισε όλα σε 7 λεπτά, από 2-0, 2-3! (ΒΙΝΤΕΟ) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Απίστευτη "αυτοκτονία" ΠΑΟ στη Λεωφόρο! Τα... γκρέμισε όλα σε 7 λεπτά, από 2-0, 2-3! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη "αυτοκτονία" ΠΑΟ στη Λεωφόρο! Τα... γκρέμισε όλα σε 7 λεπτά, από 2-0, 2-3! (ΒΙΝΤΕΟ)Ο Παναθηναϊκός… κατάφερε να απωλέσει το προβάδισμα με 2-0 δεχόμενος 3 γκολ μέσα σε 7 λεπτά και να ηττηθεί από τη Μπιλμπάο (2-3) ψάχνοντας πλέον ένα… θαύμα στη ρεβάνς!
Έτσι παρατάχθηκε

Με 4-4-1-1 κατέβασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βλαχοδήμος με τους Κουτρουμπή-Μολέντο δίδυμο στα στόπερ. Στα δεξιά της άμυνας προτιμήθηκε ο Ρέις αντί του Κολοβέτσιου (λόγω του τραυματισμού του Κουλιμπαλί) και αριστερά αγωνίστηκε ο Χουλτ. Στον άξονα έπαιξαν οι Ζέκα-Κουρμπέλης, με τον Λουντ αριστερά και τον Καμπέσας. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Μολίνς, ενώ σε ελεύθερο ρόλο πίσω του κινήθηκε ο Άλτμαν (προτιμήθηκε αντί του Λουτσιάνο).

Την… έπνιξε στο πρέσινγκ

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ουσιαστικά δεν βρήκε ρυθμό σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου και αιτία ήταν το καταπληκτικό πρέσινγκ του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πίεσαν ψηλά με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο και έκοψαν την κκυκολοφορία των Βάσκων, οι οποίοι αδυνατούσαν να απειλήσουν ακόμα και στα διαστήματα που είχαν την κατοχή της μπάλας.

Γκολάρα του Λουντ

Ο Παναθηναϊκός έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Κουτρουμπή να μην προλαβαίνει να σουτάρει από καλή θέση στο 6’, ωστόσο ανέβηκε αρκετά μετά το πρώτο τέταρτο. Οι Πράσινοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και πίεσαν. Με εξαίρεση δυο άσχημα τελειώματα του Καμπέσας, ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε κλασικές, αλλά δικαιώθηκε για την υπεροχή του στο 29’. Από γέμισμα του Καμπέσας, ο Μολίνς πήρε την κεφαλιά, ο Λουντ πρόλαβε τον αντίπαλό του και τον απέφυγε με εξαιρετικό κοντρόλ μπαίνοντας στην περιοχή. Ο Φινλανδός πλάσαρε με το δεξί και άνοιξε το σκορ βάζοντας… φωτιά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός «πάγωσε» κάπως τον ρυθμό θέλοντας να κρατήσει το προβάδισμα. Η Μπιλμπάο έγινε απειλητική για πρώτη και μοναδική στο πρώτο μέρος φορά στο 40’, όμως ο Μολέντο επενέβη έγκαιρα και πρόλαβε τον Γκαρθία πριν αυτός πάρει την κεφαλιά στη μικρή περιοχή του Βλαχοδήμου.

Ξεκίνημα όνειρο, φινάλε… εφιάλτης!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 55’. Από ωραία ενέργεια και πάσα του Λουντ η μπάλα έφτασε στον Καμπέσας και αυτός πλάσαρε με το αριστερό κάνοντας το 2-0 και δίνοντας το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς στο γήπεδο!

Αυτό που ακολούθησε, όμως δεν το περίμενε κανείς, καθώς μέσα σε 7 λεπτά ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε και βρέθηκε πίσω στο σκορ!

Αρχικά, στο 68’ ο Αντούριθ μείωσε για τη Μπιλμπάο με κεφαλιά αφού η άμυνα τον… ξέχασε στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα του Μουνιαΐν. Στο 71’ ο Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε σωστά σε ακόμα μια σέντρα και αυτή τη φορά ο Ντε Μάρκος έκανε την προβολή και ισοφάρισε για τους Βάσκους. Η… καταστροφή ολοκληρώθηκε στο 74’, όταν ο Μολέντο έκανε πέναλτι στον Γουίλιαμς, με τον Αντούριθ να το εκτελεί εύστοχα κάνοτας το 3-2 για τη Μπιλμπάο και ολοκληρώνοντας την ανατροπή!

Στα τελευταία λεπτά οι Πράσινοι έδειχναν καταβεβλημένοι από την κούραση, ωστόσο είχαν δυο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 76’ το πλασέ του Ζέκα πέρασε ελάχιστα άουτ και στις καθυστερήσεις ο Δώνης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ερερίν. Το τελικό 3-2 υπέρ της Μπιλμπάο αφήνει ελάχιστα περιθώρια για ανατροπή στον επαναληπτικό του «Σαν Μαμές».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ρέις, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Καμπέσας (84’ Δώνης), Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Αλτμαν (51’ Λουτσιάνο), Μολίνς (73’ Χατζηγιοβάνης).

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Χ. Α. Θιγάντα): Ερερίν, Δε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Βέσγα, Μπενιάτ (77’ Σαν Χοσέ), Λέκουε (57΄ Ινάκι Γουίλιαμς), Ραούλ Γκαρθία, Μουνιάιν (84’ Σουσαέτα), Αντούριθ.